banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Iubirea adevărată este atunci când declarațiile de dragoste se fac… în șoaptă!

http://blog.theheartbandits.com/

Cele mai frumoase povești de dragoste sunt cele despre care nu a auzit multă lume.
Te Iubesc!… Eu, o sală întreagă de cinema, jumătate de cartier și marea majoritate a prietenilor mei virtuali.
Iubirea e sublimă dar nu și atunci când o „share-uiesti” la ore de vârf… pe Facebook!
Iubirea te ”completează”, mai ales atunci când este la rândul ei completată de check in-uri premeditate și însoțite de poze culinare și mult prea editate. Trăiască Instagram. Ce ne-am face fără el?!
Iubirea adună fani, împrăștie lacrimi și numără like-uri. Face victime virtuale, atrage invidie dar și „laude” gratuite din partea lupilor singuratici care încă își caută un model de relație autentică pe internet, la colțul străzii sau în fiecare weekend în cel mai select club din orașul natal.
Iubirea desăvârșește și te face un om împlinit dar nu și atunci când o expui cu zâmbetul pe buze unui popor întreg și însetat de prea multe povești de dragoste eșuate.
Despre indivizii „prea îndrăgostiți” și prea „altruiști”, acei indivizi care încearcă, în nenumărate rânduri, să își laude „comorile” in public, pe stradă, la televizor sau pe rețelele de socializare. Acei indivizi prea plini de ei care își etalează relațiile încropite la un mic și o bere… iar apoi le expun ca pe un diafilm redundant peste tot.
Nu am înțeles niciodată nevoia unora de a-și exprima iubirea într-un mod colectiv. Am considerat mereu că cei care își manifestă dragostea prea mult în virtual, cu siguranță au o mare problemă cu ea în real. E un punct de vedere. Nimic mai mult.
Iubiți-vă în liniște. Iubiți-vă în „culise”. Iubiți-vă mult și fără spectatori. E mai sănătos, mai frumos, mai autentic. Sunteți doar voi doi și … Atât! Nu aveți nevoie de încurajări, de confirmari și nici de majorete. Pentru că dragostea se face întotdeauna în maxim doi!
Cu toate că, toți merităm să iubim și să fim iubiți…
Iubirea adevărată este atunci când declarațiile de dragoste se fac… în șoaptă!

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Foto: blog.theheartbandits.com

Femei de 10 pe Facebook