banner marshal garden
Ea și El

Întoarcerea la tine însuți

Încep să înţeleg tot mai profund cât de important este să te poţi rupe de viaţa şi de obligaţiile tale, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, măcar pentru câteva minute în fiecare zi. Să te întorci la tine, să te gândești la tine, să te simți respirând, să te reconectezi cu înăuntrul tău. Până la urmă, despre asta e vorba în toate terapiile care te ajută să te vindeci simplu, ajutându-ți trupul și sufletul să-și regăsească puterile magice pe care le-a avut de la bun început: despre întoarcerea la tine însuți.

Căutăm drumuri către bogăție sau către recunoașteri profesionale, drumuri către oameni care nici nu ne așteaptă, către locuri în care mergem să semnăm condica, din obligație, nu din bucurie. Dar contează cu mult mai mult drumurile care, oricât de mulți kilometri ar avea, au ca punct de sosire propriul suflet.

Contează să pleci în weekend sau măcar să poţi să faci la sfârşitul săptămânii cu totul şi cu totul altceva decât te obligă rutina zilnică. Nu e un moft şi, în niciun caz, nu este o toană de oameni care nu ştiu să-şi gestioneze viaţa. Ţine de nevoia de diversitate a fiecăruia dintre noi şi, mai ales, de nevoia de relaxare care apare atunci când ai o existență în care, uneori, simţi că te copleşesc obligaţiile. Citește mai departe…

Femei de 10 pe Facebook