banner marshal garden
Ea și El

Iată de ce trebuie să-i ignori SMS-urile

 

Ignoră-i SMS-ul, pentru că el însuși nu a mișcat niciun deget pentru a răspunde la al tău! Iar dacă nu a făcut nici măcar acest lucru mărunt, să nu te aștepți că va face alte lucruri pentru tine.
Ignoră-i SMS-ul, pentru că el nu consideră necesar să-ți fie alături. Pentru că tot ceea ce faceți, este să vă trimiteți reciproc mesaje, deja de câteva luni bune, fară să se întâmple nimic altceva. Iar eu și cu tine știm bine că tu meriți mai mult decât acest individ, care te face să te pierzi în întrebări legate de ceea ce simte el pentru tine..
Ignoră-i SMS-ul , pentru că sentimentele tale nu sunt o joacă, iar faptul că-ți trimite mesaje doar pentru a vedea dacă-i răspunzi sau nu, denotă faptul că este foarte nesigur pe sine.
Ignoră-i mesajul, pentru că tu nu trebuie să-i ceri mereu ceea ce, de fapt, meriți
Pentru că ai nevoie , alături de tine, de cineva care să-ti facă viața mai ușoară, nu mai grea.
Ignoră-i mesajul, pentru că nu e decât un simplu mesaj. Iar tu meriți să te sune, nu să-ți dea mesaje.
Ignoră-i SMS-ul, pentru că poți. Minciuna pe care ți-o spui, pentru a-ți justifica de ce-i răspunzi la mesaj, nu e decât o simplă minciună.
Ești suficient de puternică, pentru a nu-i răspunde.
Ignoră-i mesajul, pentru că a amânat din nou întâlnirea voastră și nu trebuie să-l ierți așa ușor pentru asta.
Pentru că prietenii tăi s-au săturat de screen-shot-urile pe care le tot trimiți, și din comentariile tale contradictorii, legate de el : ba că e rău, ba că e bun!
Ignoră-i mesajele, pentru că pe tine trebuie să te bucure omul care se întoarce la tine și trebuie să ti-l dorești pe cel care nu va pleca niciodată de lângă tine.
Pentru că, cel mai probabil, el procedează la fel și cu alte femei, isar tu știi bine acest lucru.
Iar tu meriți mai mult, meriți un om pentru care să nu te frămânți cu privire la ce anume să-i scrii și ce anume va crede el despre tine.
Tu meriți mai mult decât să tot aștepți.
Meriți un om care să nu te facă să te simți vinovată pentru că nu-i răspunzi, sau prea slabă, pentru că i-ai răspuns.
Ignoră-i mesajele, pentru că, dacă nu-și amintește de tine la ora două ziua, tu uită-l la orele două ale nopții.
Ignora-i mesajele, pentru că te respecți suficient de mult pentru a mai tolera această lipsă de respect.
Pentru că el trebui să afle cum este viața fără tine si numai atunci îți va înțelege adevărata valoare.

Iar ceea ce este cel mai important: ignoră-i mesajele, pentru că, pe lume, există cu siguranță acel Cineva, care nu va face niciodată ceea ce a făcut el.
Și, de fiecare dată când îi răspunzi primului la mesaje,nu faci decât să te mai depărtezi cu încă un pas de omul pe care îl meriți, de fapt. De cel care nu numai că îți va răspunde la mesaje, ci iti și va fi mereu alături, asa cum trebuie să fie un bărbat adevărat.

Sursa : soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook