banner marshal garden
Timp liber

David Garrett: Frumosul virtuoz și vioara sa fermecată

Pe toate posturile de televiziune, românii sunt invitați la întâlnirea estivală cu David Garrett . Celebrul muzician, pe cât de frumusel, pe atât de talentat, va concerta în București, la începutul acesti veri, două zile la rând.
Pentru că vrem să vă trezim “apetitul” de David Garrett, să vă spunem câteva date despre minunatul artist german : David s-a născut la 4 septembrie 1980, în Aachen cu numele David Bongartz, fiu al unui jurist german, un pasionat violonist și o primabalerină nord americană. David a fost considerat un „Wunderkind” (copil minune), prima vioară primind-o la vârsta de patru ani. Garrett este considerat ca unul dintre cei mai buni violoniști contemporani, vioara lui, un Stradivarius din 1710, valorează mai multe milioane de dolari. Garrett este înregistrat în Guinness-book ca unul dintre cei mai rapizi violoniști din lume, care a realizat un timp record de 66 secunde (13 note muzicale pe secundă ) în interpretarea, la vioară, a piesei „Zborul bondarului” de Rimski-Korsakov.
Așadar, vă poftim să-l cunoașteți pe David Garrett la București, iar până atunci vă invităm să-l ascultați în secvențele următoare:

https://youtu.be/bZ_BoOlAXyk David garett

Femei de 10 pe Facebook