banner marshal garden
Ea și El Povestea mea

Flirt, pe Facbook, cu …soțul de acasă!

Bună ziua!

Sunt disperată și am să vă cer un sfat.
Soțul meu, cu care sunt căsătorită de 15 ani, mi-a cerut să divortăm. Persoană geloasă din fire, în toți acești ani nu a făcut decat să mă urmărească pas cu pas, închizându-mă într-o temniță nevăzută, în care orice încercare de a socializa nevinovat cu «lumea de afară” era sever amendată, verbal, uneori, foarte rar e drept, chiar și fizic.
Motivul pt care a considerat că este cazul să ne despărțim este unul halucinant. Știindu-mi dependența de Facebook și intensa mea activitate de socializare virtuala ( macar asta mi-am putut permite și eu! ) și-a creat un cont fals și a intrat in legătură cu mine. Flirtul care s-a născut între noi mi-a creat o stare foarte bună, chiar dacă nu am intenționat niciodată să-mi înșel soțul. Andrei lucrează în imobiliare, are venituri de mii de Euro pe lună, nu-i un sot de lăsat, nu? Dialogurile mele virtuale cu bărbatul misterios au devenit destul de intime, dar, repet, o făceam de amuzament, nicidecum pentru a-mi înșela soțul. La un moment dat însă, m-am trezit cu Andrei, care mi-a spus pur și simplu “Divorțăm! “, prezentându-mi un dosar cu printurile întregii mele corespondențe cu el. De fapt, cu cel drept care se dădea.
Sunt în situația de a nu sti ce să fac. Prietenele, care au asistat la destule scene de gelozie, imi spun să mă bucur că am ocazia să mă despart de el, eu însă țin la Andrei și la viața noastră lipsită de griji și nici nu vreau să aud. Motivul mi se pare oricum neintemeiat și asta imi da putere să lupt. Voi ce spuneți?
Adriana

 

Nota redacției: cazul semnalat de Adriana va fi pus în discuția invitaților emisiunii Femei de 10, Bărbați de 10, săptămâna viitoare, joi.

Femei de 10 pe Facebook