banner marshal garden
Femei de 10

Femeile de succes ale României s-au adunat la Ambasad’Or

…Lăsăm Bucureștiul în urmă și ne avântăm adânc în noapte, rulând prudent, dar hotărât pe DN1. Fără regrete că marele oraș rămâne în urma noastră: locul în care pătrundem este unul de vis, sau cel puțin așa l-au pregătit gazdele pentru întâmplarea din această seară. Ambasad’Or arată ca o adevărată sală de bal, iar rochiile lungi, care mătură foșnind întinderea îți taie răsuflarea. Dress-code-ul „Red carpet” a funcționat perfect: toată lumea este împachetată sărbătorește, iar covorul roșu de la intrare te duce cu gândul la suratele sale de la marile evenimente ale Planetei. Dar nici întâmplarea de astăzi nu e mai prejos, păstrând, firește, limitele mioritice. Este ceea ce se numește „un eveniment cu ștaif”.

La intrare, vedetele sunt mitraliate de blitz-urile fotoreporterilor: nu scapă nimeni, doar este un eveniment de top, la care nu intră chiar oricine! Gala femeilor de succes (ca să respectăm denumirea oficială: Celebrity Awards), organizată de Luxury Events este deja la a treia ediție. Flavia Covaciu (PR Agency) și-a făcut cu brio datoria: lume multă, lume bună, apoi cârdul de sponsori care se succed pe ecranul de deasupra scenei, echipele de filmare și jurnaliștii care roiesc printre mesele rotunde, amenajate ca pentru un Revelion „înainte de termen”. Flavia însăși mișună printre toți, ca o gazdă bună și așa, frumoasă și elegantă cum este, mai că o confunzi cu invitatele de onoare! Doar că nu stă o clipă locului, plimbă un dosar prin mulțime, vorbește cu toți, gesticulează, îți dă de înțeles că pentru ea nu e distracție, ci job!
După o prelungă porție de socializare, la o cafea, un suc sau o băutură cu ceva grade – pentru cei ce nu sunt la volan! – evenimentul începe. La pupitrul său de comandă – doi prezentatori spumoși, ca două șampanii franțuzești: Dan Helciug și Vica Blochina. Premiatele – femeile de succes selectate riguros de către organizatori – se succed de podium, emoționate, găsindu-și cu greu cuvintele care dezvăluie câte ceva din secretele reușitei lor. La coborâre le însoțește trofeul de tip „Oscar”, pe care știu ele bine că-l vor așeza, la loc de cinste, mai întâi pe Facebook, iar apoi în sufrageriile lor, să moară prietenele de necaz! Flori, cadouri de la sponsori, o mare de aplauze și pâlpâiri de blitz, toate la pachet – ce poate fi mai frumos, după ani de trudă, în care ai ademenit succesul în viața ta?

Mai un microrecital, mai o prezentare de modă, seara trece, pe nesimțite, într-o atmosferă de profundă duminică, deși în calendare e demult luni. Într-un top al celor mai efervescenți spectatori – câștigă detașat Masa nr.3 – populată de echipa emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, venită in corpore pentru a-și susține colega premiată la Gala femeilor de succes. Marina Almașan își va așeza, probabil, trofeul în biroul înghesuit de la TVR, fericită că, alături de colegii săi – familia sa de la serviciu, cum o numește – a reușit să merite acest titlu, pe care nimeni nu i-l contestă!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Femei de 10 pe Facebook