banner marshal garden
Frumusețe

E timpul să-ți vopsești părul! Iată trendurile anului 2017

Multor femei moderne le plac experimentele în materie de coafură. Doar, se știe, schimbarea tunsorii reprezintă o excelentă terapie anti-stress. De aceea, dacă ți se pare că în viață ceva nu-ți merge cum trebuie, schimbă-ți culoarea părului și, vei vedea, totul se va schimba în bine!
În rândurile de mai jos, vei afla care sunt trendurile lui 2017, în materie de culori. Te vom ajuta, așadar, să-ți alegi culoarea ideală, care să-ți ridice moralul pe întreaga durată a anului viitor!
Sombre

Spre deosebire de stilul „ombre”, de această dată modificarea culorii este mult mai lină. Se folosesc niște nuanțe mult mai apropiate, iar gradația culorii are loc nu numai pe orizontală, ci și pe verticală. Propunerea li se adreseaza celor care vor să-și deschidă părul, dar nu vor să-și vopsească una-două rădăcinile.

image

image

image

image

Bomba vișinie

Nuanțele de fructe și vin sunt hitul anului viitor. Cea mai populară este vișiniul. Dar puteți alege și bordo, și lemnul roșu. Puteți vopsi întregul păr într-un roșu intens. Sau, mai bine, să puneți în evidență o nuanță castanie cu niște suvițe vișinii. Dacă acest castaniu este mai aproape de culoarea mierii, atunci faceți șuvițele nuanța burgundi.

image

image

image
Babylights.

Este o tehincă recomandată celor ce vor să-și împrospăteze imaginea, dar nu vor să-și schimbe culoarea părului. Se vor decolora șuvițele cât mai aproape de capetele firului de păr. Se creaza senzația de păr ars de la soare. Genul acesta de vopsire întinerește.

image

image

image

 

Căruntul benefic!

Părul cărunt este un alt trend al lui 2017. El se potrivește fie fetelor tinere, fie foamnelor extrem de elegante. Dacă nu te-ai vopsit până acum niciodată, acum e momentul să-ți porți cu mândrie părul cărunt. Iar cele tinere, vor avea, in acest fel, ocazia să epateze.
Să ții doar cont că pentru a obține efectul de păr cărunt, trebuie să te decolorezi puternic. Dacă ai dubii că te vei simți bine cu această nouă culoare, mai bine nu încerca!

image

imageimage

image

Norocoasele blonde

Blondele au un mare noroc în 2017! Sunt la modă cele mai diverse tonuri de blond. Unul dintre cele mai interesante este blondul-zmeură. Arată bine de-ți vine să-l mănânci!
Avantajul acestui tip de vopsea este faptul că un astfel de ton cald este mult mai ușor de obținut pentru blondele vopsite. Nu trebuie să renunțe în totalitate la pigmentul galben, el poate fi pur și simplu neutralizat și virat spre culoarea căpșunii.

image
Adâncimi închise la culoare

Întrucât naturalul rămâne la modă, tendințele lui 2017 nu le puteau ocoli pe cele cu păr închis la culoare. Sunt deosebit de actuale nuanțele castanii, mai ales cele reci. Nu e chiar ușor să obții un efect fumuriu pe părul închis la culoare și nici măcar nu-i stă bine oricui cu această culoare.
Brunetele sunt și ele în trend. Părul negru poate fi ușor nuanțat. Un păr negru strălucitor este un element definitoriu pentru o femeie sexy și misterioasă.

image

image

Apus de soare

În rândul trendurilor lui 2017 se inscriu și variante pentru iubitoarele de soluții extreme. Cum ar fi, un degrade în culorile apusului de soare. Nuanțele roșii, roz, culoarea piersicii și galbene se difuzează foarte frumos prin păr, creând senzația unui apus de soare. Desigur, pt o ținută office, o astfel de coafura ar putea părea nepotrivită, dar pt un concediu la mare – este ideală!

image

image
Șuvițe strălucitoare

Reprezintă, alături de degradeul de culoare, trendul principal al anului viitor. În cazul unui vopsit natural, ele ajută la obținerea unui efect natural maxim.

image

image

image

O recomandare de final : daca vrei să arăți bine, apelează la un specialist. Este recomandabil să te vopsești singură, acasă, numai dacă îți păstrezi culoarea și nu vrei decât s-o împrospătezi. Ține mereu cont de faptul că, de fapt, vopsirea părului este rezultatul amestecului a trei culori:
pigmentul tău, aflat în păr
rămășițele vopselii anterioare
pigmentul noilor culori
Sursa: 1gr.tv

Imagine reprezentativă: jenskie-hitrosti.ru

Femei de 10 pe Facebook