banner marshal garden
Diverse

E. Hemingway: ”Ne trebuie 2 ani să învățăm să vorbim și întraga viață să învățăm să tăcem”

Dave Barry este autor american, câștigător al premiului Pulitzer. El este, printre altele, faimos pentru citatele sale pline de umor despre lucrurile pe care le-a învățat în decursul anilor.

Sperăm să vă placă, la fel de mult ca nouă!

 1. Sub nici o formă să nu luați somnifere și laxative în aceeași noapte.
 2. Dacă trebuie să definiți într-un singur cuvânt de ce omul nu valorifică și nu va valorifica niciodată tot potențialul de care dispune, cuvântul ar fi ”ședințe”.
 3. parade.comEste o linie foarte subțire între ”hobby” și ”boală psihică”.
 4. Persoanele care vor să-și împărtășească religia cu voi, cel mai adesea nu vor ca și voi să o împărtășiți pe a voastră cu ei.
 5. Nu ar trebui să confundați cariera cu viața voastră.
 6. Nimănui nu îi pasă dacă știi să dansezi. Așa că ridică-te de pe scaun și dansează.
 7. Cea mai distructivă forță din lume este bârfa.
 8. Nu vei găsi pe nimeni să îți explice clar de ce se trece la ora de toamnă.
 9. Vine o vreme când nu va mai trebui să aștepți ca cei din jur să facă mare caz de ziua ta. Și asta se întâmplă când ai 11 ani.
 10. Singurul lucru care îi unește pe oameni, indiferent de vârstă, sex, religie, statut economic sau etnic este că în adâncul sufletului, toț cred că sunt  șoferi peste medie de buni.
 11. O persoană care este amabilă cu tine dar nepoliticoasă cu chelnerul nu este o persoană drăguță deloc. (Este foarte important. Aveți grijă! Nu există excepție de la regulă).
 12. Să nu vă fie teamă să încercați ceva nou. Nu uitați că un amator singuratic a construit Arca. Iar un grup pe profesioniști a construit Titanicul.
 13. Prietenii vă iubesc oricum.
 14. Bărbații sunt precum un vin bun. Încep prin a fi struguri și depinde de femei dacă reușesc să stoarcă toată pleava din ei până când aceștia să se transforme în ceva acceptabil pentru cină.

Sursa: brightside.me

Femei de 10 pe Facebook