banner marshal garden
Bărbați de 10

Denis Ștefan:”Pentru un bărbat, rolul de misogin nu este greu de jucat,trebuie doar să-ti imaginezi că nimeni nu te iubește și să cauți să dai vina pe femei pentru asta”

Lumea îl știe din filme precum “Păcală se întoarce” și ( mai ales!) “Inimă de țigan”. Fetele oftează, văzându-l, pentru că ursitoarele au avut grijă să directioneze spre el nu numai talent și farmec, dar și un ambalaj care-ți ia ochii! Văzându-l călare – una din pasiunile sale cele mai mari – preafrumoasele ofteaza, asimilându-l cu un Făt Frumos care, poate, va veni în galop până la poarta palatului lor. Dar nu, speranțele sunt deșarte : are o soție frumoasă și , în plus, este și tată de fată! Adică..ar trebui să dezamăgească două fete deodată și, nu, acest lucru nu stă scris în ADN-ul lui!

Înainte de ziua de miercuri, când ne va fi oaspete la emisiunea “ Femei de 10, Bărbați de 10”, Denis Ștefan a găsit oleacă de vreme să ne răspundă la câteva întrebări:

 

Marina Almășan : – Ți se pare corect ca unii să fie scunzi, burtoși, chelioși, împiedicați și obtuzi, iar alții să fie dăruiți de natură cu de toate: si chip, si trup, și minte, si farmec?!? Unde e echitatea?!? 😁😁😁
Denis Ștefan: – Da,intr-adevar nu exista echitate in lume, si eu ii urasc pe cei care au trup, minte si farmec!

Marina Almășan : – Nu te mai răsfăța, că-l mânii pe Dumnezeu! ..Cum ai ajuns actor?
Denis Ștefan : – Am tot cautat o meserie in care sa muncesti putin si sa castigi foarte mult,dar in cele din urma mi-a placut mai mult sa fiu actor. A ajutat si faptul ca regizorul Dan PITA  m-a distribuit in filmul SECOND HAND,si mi-a indreptat pasii spre facultatea de actorie. Au trecut de atunci 16 ani si cred ca lucrurile au mers bine pana in prezent, dar cel putin in Romania, actorii muncesc foarte mult , cat despre castig, nu mai are rost sa vorbim…

Marina Almășan – …Si nici n-o să vorbim! 😁 Care a fost rolul tău preferat? Dar partenera preferată? 😉
Denis Ștefan: – Am tinut enorm la doua roluri, pe care daca mi s-ar propune din nou , le-as accepta fara probleme: rolul doctorului din „inima de tigan” si rolul ofiterului de rosiori din „aniela”. Ca partenere le-am avut pe ANDREEA IBACKA SI PE DIANA DUMITRESCU , cu amandoua m-am inteles perfect !

Marina Almășan : putea să interpretezi rolul unui misogin? Cum te-ai antrena pentru el?
Denis Ștefan: – Pentru un barbat ,rolul de misogin nu este greu de jucat,trebuie doar sa-ti imaginezi ca nimeni nu te iubeste si sa cauti sa dai vina pe femei pentru asta. Si mi-as suna cativa amici pentru sfaturi! 😁

Marina Almășan : – Mda, la asta va cam pricepeți voi, bărbații! …Definește o femeie de 10!
Denis Ștefan : – Cred ca depinde de gusturi si de ce ai nevoie ca persoana; o femeie care are feminitate dar si caracter, umor dar si tact,si nu in ultimul rand, sa fie o mama buna pentru copii tai, se incadreaza in portretul pe care i l-as face unei femei de 10!

Marina Almășan : – Cineva spunea că e greu să trăiești lângă o femeie de 10. Că sunt ,mai “confortabile” cele mai urâțele și mai prostuțe. Subscrii?
Denis Ștefan : – Uratica si prostuta e o combinatie mortala, nu stiu cine ar putea sa spuna asa ceva!😁

Marina Almășan : – Păi cum cine? Bărbații care nu vor sa aibă probleme in căsnicie! 😁 Apropo, tie ce ți-a adus nouă căsnicie față de precedenta?
Denis Ștefan : – Optimism si pe fii-mea!

Marina Almășan: – să-ți traiască amândouă! …Iată și o întrebare pesimistă : de ce mor iubirile, Denis?
Denis Ștefan: – Asta e o intrebare la care fiecare dintre noi stie raspunsul pentru el, dar, ca regula generala, din egoism si absenta unui drum impreuna.

 

Marina Almășan : – Cum vă propuneți, tu și frumoasa ta soție, să țineti aprinsă flacăra iubirii?
Denis Ștefan : – Nu avem un ritual anume,pur si simplu traim clipa si incercam sa ne intelegem unul pe celalalt!


Marina Almășan : – Soluția nici măcar nu e complicată! E greu rolul de tată? Numește-
mi trei activități placute și trei mai “nesuferite” din “fișa postului de tată”
Denis Ștefan: – Pentru mine rolul de tata are numai aspecte pozitive: fie ca o duc pe DELIA la gradi sau mergem sa calareasca, sa se joace in parc , sau pur si simplu stam si ne uitam impreuna la desene, sunt foarte fericit sa-i fiu in preajma si sa ne distram impreuna. Singurele momente mai putin confortabile sunt acelea in care ma coafeaza si machiaza,si eu trebuie sa stau nemiscat! 😁

Marina Almășan : – Ce ne-ar fi plăcut să te vedem în această ipostază! ..Când va crește mare fiica ta, ce sfaturi îi vei da, în materie de băieți?
Denis Ștefan : – Sper ca pana atunci , educatia pe care a primit-o sa o faca sa aibă numai alegeri bune ,atat in materie de baieti, cat si in viata ei, in general. La momentul acela e cam tarziu pentru sfaturi, pentru ca oricum adolescentii nu asculta , asa ca mai degraba trebuie cladit caracterul . Dar de dragul intrebarii, i-as spune sa-si aleaga un baiat care o iubeste cel putin la fel de mult cum îl iubeste ea!

Marina Almășan : – Iată și o întrebare jucăușă: Între o plimbare ( nevinovată! – că ești bărbat însurat!) cu o femeie răvăsitor de frumoasă și o repriză de călărie, pentru care optezi si de ce?
Denis Ștefan: – Ce nu stie marele public,este ca in ultimii 5 ani ,lucrul cu caii a devenit  o a doua meserie,iubesc  sa lucrez cu aceste minunate animale. Asa ca ….

Marina Almășan : – Aha, deci, fetelor, aveți de luptat nu numai cu o soție și o fiică, dar și cu o herghelie de cai! 😁😁😁 In final, un gând pentru cititoarele noastre, care vor fi și cele ce te vor urmari miercuri, in emisiunea noastră?
Denis Ștefan : – Le doresc sa iubeasca si sa fie iubite …de parca cineva le citeste in suflet! 🌹

 

Femei de 10 pe Facebook