banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

De ce sunt considerate curve femeile care spun ”Nu!”

Nu toate femeile sunt curve așa cum nu toți bărbații sunt niște porci. Ceea ce este trist e că, de cele mai multe ori, băieții buni se aleg cu niște curve iar femeile blânde, cu niște porci … în fața casei. Unii dintre ei ajung și în inimă.

Eu le consider lecții de viață. Mai mult sau mai puțin usturătoare. Până la urmă, nici nu mai contează cât de mare a fost durerea. Contează să fi învățat ceva din toată această poveste. Contează să te ridici și să nu te mai uiți inapoi, rupându-ți gâtul și plângând după cineva care nu te-a meritat la braț.

Femeile care spun „Nu!” au tot dreptul să spună asta. Sunt femeile învățate deja cu suferința. De ce ar mai suferi în plus? Pentru același bărbat tras la indigo. Pentru aceleași cuvinte îmbălsămate cu atâta pasiune dar neacoperite.

Există femei ce ar menține flacăra iubirii aprinsă întotdeauna, însă proștii de lângă ele suflă mereu în ea! :)) Și atunci de ce nu ar spune „Nu!”? Mai bine un Nu ferm și asumat decât un Da sughițat și sugrumat de promisiuni transparente. Sunt și bărbați care îl iau pe Nu în brațe. De multe ori o fac inconștient. Sau dintr-un orgoliu cusut cu ață albă. Așa cum există și femei ce pozează în femeia fatală și inabordabilă. Cei din urmă ar trebui să își asume singurătatea. La un moment dat.

Femeia care spune Nu este femeia care a spus prea mulți Da. Unele în minte și în inimă iar altele in fața altarului! 🙂 Femeia care spune Nu, nu poate fi o curvă. De obicei, curvele spun Da. De prea multe ori și pentru suma potrivită. :))

Repetiția e mama învățării iar femeia care spune Nu e doar o femeie care și-a învățat lecția și nu vrea să o mai repete. Pentru multi bărbați,  strugurii sunt acri când nu pot ajunge la ei. Grav este atunci când ajung la ei și tot acri sunt! :)) O femeie care se respectă va ști întotdeauna când sa spună „Nu!”. Un bărbat  care se respectă va înțelege asta. Întotdeauna.

Nu există bărbați refuzați. Există doar femei ce au învățat să se iubească. Să se iubească mult. 🙂

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Sper din tot sufletul ca acest articol sa nu fie scris de o femeie … pentru ca a folosi asemenea epitete pentru partea feminina este degradant. Exista si femei de moravuri usoare, dar acest lucru nu le indreptateste pe celelalte (unele chiar inselate) sa le eticheteze intr-un mod atat de misogin! …

Femei de 10 pe Facebook