banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

De ce nu s-ar culca cu tine?

Unii bărbați cred că toate femeile din jurul lor ar trebui să le cadă la picioare. Și dacă s-ar întâmpla lucrul acesta, există unele probleme. Nu toți pot face față. 🙂Că de întors spatele mulți o fac. O iau la sănătoasa și apoi se miră că rămân singuri. Ba mai mult, aia e o proastă și o curvă ordinară. De ce?

Pentru că nu s-a culcat cu tine. Femeile nu sunt mașini de facut sex. Așa cum nici bărbații nu ar trebui să se erijeze în tauri comunali. Unii au coarnele tocite iar alții obosesc prea repede. La sală suntem toți campioni. Acolo nu ne vede nimeni. Chiar dacă mulți ajung acolo pentru a fi văzuți de toti! 🙂


E periculos să afirmi ca orice femeie s-ar culca cu tine. Asta nu e iubire de sine. Ăsta e narcisism in stare pură. Una este să ai incredere in tine. Cu totul altceva e să crezi că ești ultimul bărbat de pe Terra. Ai fi mirat să afli că mai sunt și altii. Mai buni sau mai puțin buni. Irelevant.

Si totuși… De ce nu s-ar culca cu tine? Poate că doar asta emani. Indirect, ii transmiți că și pe ea ai putea să o bagi in pat in secunda doi. Problema e că e nevoie de doi pentru asta! 🙂Intotdeauna. Degeaba ești parfumat, aranjat și cocoțat pe vârful stimei de sine. Dacă femeia nu te vrea, nu te vrea. Punct. De cele mai multe ori, bărbații nu aleg femeile. Femeile aleg bărbații. Tu doar alegi locul și ora. 🙂 Cam așa se întâmplă de când e lumea și pământul. Să crezi altceva nu te pune decât in bocancii naivului etern.

Nu s-ar culca cu tine pentru că pur și simplu nu are chef. Asta nu inseamnă că nu se va întâmpla niciodată. Iar dacă stai prost cu răbdarea e problema ta. Sunt femei care nu au nicio problemă cu abstinența. Dacă tu ai devenit o fiară in călduri asta nu inseamnă că femeia din fața ta va da pe spate. Sunt femei care aleg să nu faca sex cu lunile și chiar cu anii. Dacă ai „prins” una de genul să nu te aștepți să îți lingă degetele. Cel mult s-ar putea să te lingi tu pe bot. Femeile au avut intotdeauna un buton de stop. La bărbați butonul e stricat sau lipseste. Cu desăvârșire. De reparat nu vrea să il repare nimeni iar de găsit, nici atât. :))

Nu s-ar culca cu tine pentru că mirosi. Nu a parfum. A transpirație. Imi pare rău să îți spun, insă o femeie nu are nevoie de un tomberon lângă ea. Feromonii trădează, transpirația acută și oribilă îndepărtează. Igiena e numărul unu pentru multe din femeile pe care le Inviți la o cafea. Degeaba vă întâlniți intr-o restaurant de lux dacă ai jeg sub unghii. Imaginează-ți că nimeni nu și-ar dori acele mâini să se oprească pe o piele fină.

Fii curat. La exterior dar, cel mai Important, la interior. Pentru că sinceritatea e o piatră rară. Nicio femeie nu își dorește un mincinos la braț. Cu atât mai putin, in pat. Fii sincer! In primul rând cu tine. Chiar dacă e al naibii de dureros, uneori.

Nu s-ar culca cu tine pentru că deja se culcă cu altul. Există și femei care nu înșală. Greu de crezut, nu? Nu toate sunt niste panarame. Chiar dacă-și plimbă fundul in Panamere.

Și totuși… Întrebarea de o mie de puncte este alta:

Tu te-ai culca cu tine? 🙂

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook