banner marshal garden
Ea și El

Femeie, fă tu primul pas!

Din moși strămoși s-a încetățenit obiceiul ca rolul activ în „făcutul curții” să-i revină bărbatului. Are însă rost să mai ținem cont, în zilele noastre, de acest obicei demult perimat? Firește, nimeni nu spune că bărbații ar trebui să-și pună arma-n cui, să se așeze oftând la fereastă și s-o aștepte pe Ileana Cosânzeana, venind pe un cal alb, pentru a-i cuceri. Pur și simplu, nu mai miră pe nimeni dacă astăzi femeia este cea care preia inițiativa și face primul pas în inițierea unei relații. Însă, dragele mele, există o serie întreagă de aspecte de care trebuie să țineți seama, dacă adoptați această strategie! Site-ul kleo.ru le-a identificat, iar noi vi le prezentăm mai jos!

1.Zoe, fii bărbată!

Femeile uită că bărbații nu reacționează deloc la aluzii! O femeie care se apropie cu curaj de un bărbat care-i place, și-l abordează cu un ” – Ce mai faci, drăgălașule?” , are infinit mai multe șanse de a dezvolta o relație, decât cea care așteaptă liniștită și smerită acasă apariția bărbatului ideal! Femeile uita că sexul tare nu este atent la aluziile delicate, de aceea femeile trebuie să ia taurul de coarne! Nu aveți suficientă încredere în dvs? Imaginați-vă că vă aflați față-n față cu o femeie sigură pe sine, care știe foarte bine ce vrea. Analizați-i mental comportamentul și apoi încercați să faceți același lucru. Bărbaților le plac astfel de femei și le consideră extrem de sexy.image

2. Puterea de a lua decizii.
Dacă vă permiteți să faceți primul pas, înseamnă că puneți pe primul plan ceea ce vă doriți dvs, și nu ceea ce vrea El. Femeile sunt tentate să țină cont mai ales de părerea pe care și-o fac bărbații despre ele, neglijând ceea ce își doresc de fapt ele însele, într-o relație. De fapt, gândiți-vă bine! Alegerea trebuie să fie a dumneavoastră și numai a dumneavoastră! Vreți cu adevărat o relație cu acest bărbat? Merită el eforturile pe care le faceți? In acest caz, luați hățurile vieții în propriile mâini, iar el..n-are decât să se adapteze condițiilor date! „A creea contextul, în loc să-l aștepți să-ți vină pe tavă” – iată cheia succesului, atât în viață, cât și în cadrul unei relații. Poziția de stăpână a propriei vieți crește semnificativ încrederea în sine, ceea ce, așa cum am mai spus, vă dă un aer foarte sexy!

3. Regulile există pentru a fi încălcate!
O femeie care ignoră regulile și face taman pe dos, atrage atenția! Ce de reguli tembele există pe lume, pentru a limita libertatea unei femei, la un debut de relație! ” Nu trebuie să-l suni tu prima!” , ” Nu răspunde imediat ce sună!”, ” Nu veni prima la întâlnire” etc. Nu trebuie decât să-i arătați că sunteți o tipă hotărâtă, care va lupta până la capăt imagepentru a obține ceea ce-și dorește, și veți constata imediat privirea lui admirativă. In primul rând, o femeie care încalcă regulile atrage asupra sa atenția. Bărbatul va fi incitat să afle de ce anume mai sunteți în stare, în continuare. Iar dvs, fiind stăpână pe situație, veți decide singură ce reguli veți respecta și pe care le veți încălca! Un bărbat inteligent va ști că o relație cu o femeie puternică, stăpână pe sine și activă, nu va fi una dictatorială, ci una bazată pe cooperare.

3. De ce să aștepți, când poți să alegi?
Dacă v-ați decis să începeți o relație, înseamnă că, teoretic, alesul dvs este un bărbat de toată isprava. De regulă , astfel de bărbați, spre deosebire de „tiriplici”, care se grăbesc să înceapă ei relații cu femeile, de aceea pasul făcut de dvs poate juca un rol hotărâtor. Dacă vă veți apropia prima de un astfel de bărbat deosebit, el va deduce că, având în vedere faptul că o femeie atât de puternică și hotărâtă l-a ales, totuși, pe el, înseamnă implicit că-l apreciați foarte mult.

4. Nu uitați niciodată : NU aveți ce pierde!
In momentul în care dvs sunteți cea care preia inițiativa, veți vedea imediat și cu cine aveți de a face. Bărbatul pe care-l va „accesa” o femeie sexy și foarte sigură pe ea, va fi, cu siguranță, plăcut surprins. Va înțelege imediat că nu sunteți o bleagă, o „măicuță” plină de prejudecăți. Va înțelege de asemenea că vă doriți un partener pe imagemăsură. Un bărbat care respinge o astfel de inițiativă feminină, vă va face , de fapt, un mare serviciu : vă va arăta „din prima” că nu va fi niciodată un partener de viață ideal, un tovarăș „de cursă lunga”. Altfel spus, femeile care fac ele primul pas, vor avea șansa să afle de la bun început cu ce bărbați au de a face.

Și, în final, nu uitați un lucru esențial : când dvs sunteți stăpâna situației, și nu ea stăpâna dvs, viața devine mult mai ușoară, mai plăcută și mai lipsită de piedici. Așa că, vorba americanilor : Enjoy it!

 

Surcă foto: ivona.bigmir.ru, stihi.ru

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Femei de 10 pe Facebook