banner marshal garden
Danalicious, gustul dulce al vieții Femei de 10

Dana Săvuică se dezbracă de secrete la mare!

Vara la soare, fetițele sunt goale – este refrenul unei melodii estivale pe care o fredonam non stop. Este adevărat! Lumea multă în costume de baie colorate, cu ochelari de soare, pălării cu boruri mari, pășește pe un adevărat catwalk pe plajă. Tenul bronzat în tonuri aurii, sandale argintii sau cu talpa din rafie și zâmbete strălucitoare – acestea sunt elementele pe care vreau să le văd pe plajă și asta vă propun să descoperim în noua ediție estivală Trăiește Inteligent, alături de Gerovital Sun, Sunstar Gum, Meli Melo, DaVinci Dental Clinic și LPB Shoes România. In plus, când stau pe plajă îmi place să citesc, așa că editura Litera ne propune o serie de cărți tocmai bune pentru a fi citite pe malul mării. Vă aștept pe 6 august, începând cu ora 12:00, la cel mai cool beach bar de pe plaja din Mamaia, The Beach Bar by Redd’s. Vă aștept cu cadouri multe și cea mai bună bere cu gust de merișor pe care eu o ador! Redd’s talk about fashion and beauty at THE BEACH BAR BY REDD’S.

Designerii LPB caută surse de inspirație în mai multe locuri în modă, artă, arhitectură și industria mașinilor și, bineînțeles, sunt atenți la ce se întâmplă în societate. Nici un pantof nu pleacă din departamentul de creație fără a se verifica cât este de ușor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit.

 La Meli Melo, vara are influențe feminine, culoare dar și note  pastelate. Pălării de soare, accesorii estivale, costume de baie, bijuterii dar și piese vestimentare și de încălțăminte compun garderoba oricărei femei. Nu contează ce stil ai, la Meli Melo găsești diversitate. Călătoria continuă cu noul sezon, fall-winter, care va fi lansat în magazine și online, la începutul lui august.

Farmec a lansat linia de produse de protecție solară Gerovital SUN într-o variantă modernizata și extinsă, creată de către cercetători la standarde înalte de calitate. Se regăsesc sub formă de uleiuri, loțiuni, emulsii, creme și geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele și au destinații diferite.

 SUNSTAR  GUM se diferențiază de celelalte mărci disponibile prin gamele ce favorizează o îngrijire orală personalizată, în funcție de nevoile și cerințele fiecărei danturi. Mai mult, este prima linie de produse special concepută pentru a preveni cauzele bolii parodontale, nu doar simptomele.

 DaVinci Dental Clinic este o clinică stomatologică înființată din dorința domnului Dr. Adrian Mina de a satisfice așteptările clientilor săi de toate vârstele prin intermediul unei palete complete de tratamente de medicină dentară la cele mai înalte standarde și pentru a contribui asiduu la succesul profesional și personal al pacientilor ce îi calcă pragul.

 Cu un gust îndrăzneț, răcoritoare și surprinzătoare, Redd’s Cranberry Crush te va cuceri de la prima întâlnire. Sucul de merișoare și aroma naturală dezvăluie un gust de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Invitatie-savuica

Femei de 10 pe Facebook