banner marshal garden
Ea și El

Dacă te combini cu un bărbat divorțat….

 

Se întâmpla să dai peste un bărbat și să simți că “Da! El e! “, iar apoi să-l privești în ochi și să înțelegi că, de fapt trecutul lui este încă foarte prezent în sufletul lui…Cum să “vindeci” un bărbat divorțat de umbrele trecutului, cum să devii iubita lui deplină, și nu un psiholog, care să-i aline nostalgiile?

“Foștii soți” se înmulțesc exponențial, în ultima vreme. Ce se întâplă însă cu ei, după divorț? În mod cert, li se schimbă comportamentul. Ei trebuie să se acomodeze cu noua lor viață, cu eventuala nouă parteneră.
Există mai multe modele comportamentale, pe care vi le prezentăm mai jos :

Papagalul Gică. Acesta suferă destul de intens după fosta sa soție. Chiar dacă și-a dorit cu ardoare divorțul, acum îl regretă nespus. Fosta soție se dovedește a fi fost însuși sensul vieții sale. El vrea să reclădească relația. Îl poți “căsători” cu tine, numai dacă descoperă în tine trasaturi similare cu ale fostei soții. Vei deveni astfel, pentru el, o parteneră de nădejde, pe drumul vieții.

Oaia rătăcită. Si acest tip de bărbat divorțat suferă, dar nu după soția lui, ci după relația lor. Nu s-ar întoarce în vechea familie, însă continuă să-i rezolve problemele, inclusiv ale rudelor soției. El ia în serios noua relație, însă nu se hotărăște să se însoare. Îl poți totuși cuceri, dar fii gata ca deseori , când ți-e lumea mai dragă, să dea o fugă până la “ai lui” , să le repare chiuveta. Poți face față? …

Pasăre liberă: Este tipul de bărbat divorțat care vrea să profite din plin de libertatea obținută. Nu vrea să mai intre “la stăpân” și este pregătit numai pt relații de scurtă durată. Își evaluează noua parteneră doar din punct de vedere al modului de petrecere a timpului liber. Un astfel de bărbat nu se va purta din cale-afară de respectuos cu tine. Și nu-l vei avea alături cu adevărat, atunci când îți va fi greu.

Pasăre liberă de tip2: Aici situația e mai complicată : divorțul a însemnat pentru el o colivie care și-a deschis brusc ușa. Libertatea devine sensul vieții sale. Nu are nevoie nici măcar de relații pe termen scurt. Se folosește de femei și le schimbă mai des decât șosetele. Este îngrozit de ideea că s-ar putea îndrăgosti și că va ajunge din nou în colivie!

“Alergicul” la femei : După o căsnicie eșuată, acesta ajunge să urască întreaga lume a femeilor. Fosta soție este materializarea iadului pe pământ. Este gata pentru o nouă relație, dar nu este întotdeauna setat pozitiv. Uneori le acceptă doar în dorința de a se răzbuna pe fosta soție. O iubire luminoasă nu trebuie să aștepți din partea unui astfel de bărbat.

Lunaticul : După divorț, mulți bărbați își pierd “busola”. Condițiile de viață se schimbă brusc, și nu toți reușesc să se adapteze rapid. De asta, ei acceptă noile relații și își privesc foarte repede noile partenere ca pe potențiale soții, care să le readuca echilibrul în viață. Aici însă e important să le scoateți din minte profilul vechii soții și să-l readuceți pe linia de plutire.

Veșnicul copil: Aceștia s-au despărțit de vechea soție pentru că o iubiseră doar atâta timp cât ea le-a fost ca o mamă bună. Ei au nevoie, din partea soției, de grijă, tandrețe, răsfăț. Dacă aceste lucruri “ se subțiază” ( spre exemplu, după venirea pe lume a copiilor), ei încep să-și dorească divorțul. Să nu credeți că-i veți putea schimba!

Așadar, indiferent în ce categorie se inscrie iubitul tău divorțat, nu uita regulile de bază ale unei relații cu un astfel de bărbat:

Informația este arma . Încearcă să obții cât mai multe informații legate de motivul divorțului. Te vor ajuta să decizi dacă are sau nu rost să te complici lângă un asemenea individ. Căci, dacă nevastă-sa a fost o cicălitoare, veșnic pusă pe ceartă și pe jigniri, atunci el e de înțeles. Dar dacă divorțul lui a fost dictat de frecventele sale adultere, atunci…e bine să te gândești de două ori! Stai de vorbă cu prietenii lui și află toate aceste detalii!
2. Ia aminte la felul cum se referă la fost lui soție și la copii. Dacă atitudinea este complet negativă, înseamnă că și ție-ți va veni rândul. Iar dacă se comportă urât și față de copii, ăsta chiar e un semnal de alarmă!…
3. Păstrează-ți părerile pentru tine. Despre fosta lui familie nu are decât el dreptul să vorbească. Nu-i comenta fosta viață și soție. Este posibil să-ți periclitezi relația.
4. Stabilește-ți clar rolul în cadrul relației. Nu-l compătimi și nu-i îndeplini toate dorințele, necondiționat. Și, firește, n-o lăsa sub nicio formă pe fosta soție să interfereze cu noua lui viață și să vă strice liniștea căminului conjugal! Altminteri, viața voastră de familie se va transforma într-o continuă luptă cu trecutul lui.

 

Sursa :  ruledi.ru

Surse foto: cosmopolitan.it, mirtesen.ru, etvnet.com, 

 

Femei de 10 pe Facebook