banner tex carrefour
Ea și El Pe canapea

Dacă o femeie zâmbește, nu înseamnă că este fericită.

Așa cum două cuvinte nu fac un roman. La fel cum un sărut nu înseamnă un „Happy End”. Precum actorii consacrați ce joacă într-un film mediocru. Niciun pahar curat nu va face băutura mai bună, tot atât de mult cum un like nu înseamnă o invitație la cafea! La fel de mult cum un final nu este în același timp și un sfârșit.
Dacă o femeie îți zâmbește, nu o crede! :)) Sau, cel puțin, nu tot timpul. In spatele acelui zâmbet se pot adăposti emoții crunte. Asemenea unei oglinzi cu două fețe pe care le încurci atunci când te privești în interior. Cu o floare nu se face primăvară dar cu o sută sau poate chiar o mie, începi deja să-i simți mirosul!
Dacă o femeie îți zâmbește, zâmbește-i inapoi. Dar fără masca unui Ego mut. Zâmbește-i sincer și îți va zâmbi la fel. Ca un joc simultan al ființei. Un bumerang de emoții pure și trăiri curate pe care îl arunci și te lovește în drumul lui întors. Fără durere. O femeie fericită este o femeie care îți zâmbește cu sufletul. Pentru că, de multe ori, cea care îți zâmbește doar cu chipul, ascunde cea mai mare nefericire.
Iar dacă a început să îți zâmbească, nu te opri pentru nimic în lume. E cel mai sigur drum spre inima ei!

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?

Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook