banner marshal garden
Ea și El

Dacă EL face aceste 8 lucruri, înseamnă că nu te vrea înapoi, ci pur și simplu se plictisește…

Visezi la o “împăcare”? De multe ori, Timpul nu poate fi dat înapoi. Și oricum, ciorba reîncăzită nu mai are același gust! Iată 8 semne că, de fapt, el nu doreste să se împace cu tine:

1. Îți scrie mesaje numai noaptea târziu . Se întoarce de la cafenea, nervos că blonda aia , cu picioare lungi, nu a vrut decât să bea un cocktail, și prima persoană care-i vine în minte ești tu. Desigur, e plăcut că se gândește la tine, însă dacă ar fi vrut cu adevărat să vă împăcați, s-ar fi gandit la tine inainte de a ieși cu ea. Îți scrie doar pentru că se simte singur. Iar tu meriți mai mult!

2. Vorbește mai mult decât face.
Dacă-ți spune că ar vrea sa vă întâlniți, asta nu înseamnă nimic până nu vă și întâlniți! Dacă și-ar fi dorit cu adevărat acest lucru, ar fi găsit demult timp. Altminteri, faptul că-i dai atenție, nu e decât o pierdere de timp. Vei începe din nou să-i demonstrezi că merită să-și petreacă timpul cu tine. Te rog, nu face asta!
3. Nu are timp să dezvolte o nouă relație
Dacă e un om foarte ocupat, nu are timp de noi relații, de aceea unica lui variantă este să apeleze la femei cu care a fost deja. Dar nu uita, el te-a
“aruncat” deja. Ține minte : te va arunca din nou, dacă apare altcineva la orizont!
4. A mai avut astfel de relații, cu “fostele”
Dacă el obișnuiește să se tot “reîmprietenească” cu fostele, înseamnă că poți deveni si tu o parte a acestui “ciclu”. E drăguț să-ți imaginezi că ai putea fi o excepție, dar gândește-te ce dezamăgită vei fi, dacă vei constata că nu este așa!
5. El îți spune că-i e dor de tine, dar tu te îndoiești
Dacă te îndoiești de spusele lui, e clar că nu ai nevoie de el. Înseamnă ca ai motive serioase.
6. Își amintește de tine ocazional, și nu regulat
Dacă poate rezista zile întregi fără să vorbească cu tine, înseamnă că sigur își amintește de tine doar atunci când se plictisește.
7. Te acuză mereu pe tine, pentru că nu reușiți să vă vedeți
Dacă îți trimite mereu mesaje, însă nu găsește timp să vă și intâlniți, e posibil să dea vina pe tine pentru asta. Înseamnă că, de fapt, se plictisește și nu-i pasă deloc de sentimentele tale!
8. Vorbește mai mult despre trecut, decât despre viitor
Înseamnă că nu este sigur de acest viitor și nu-si face planuri cu tine. Trecutul e sigur, ce să tot vorbești despre el?!?

Sursa : creu.ru

Femei de 10 pe Facebook