banner marshal garden
Ea și El

Dacă aș putea să îți spun cât de mult te iubesc…

Foto: erinjanus.com

Acesta este o scrisoare de dragoste tristă, care exprimă regretele și scuzele unui bărbat care nu a știut să aprecieze iubirea atunci când i-a fost dăruită.

Dragă Sara,

pediaa.comȘtiu că sunt multe lucruri pe care le-am făcut și la care nu m-am gândit suficient de bine înainte să le fac. Deși te iubeam, te-am mințit de atâtea ori fără să mă gândesc că aș putea să te pierd. Parcă mai ieri te țineam în brațe. Dar a trecut un an de când m-ai părăsit și încă nu am puterea să accept că ai plecat. Doare atât de mult să știu că te-am pierdut pentru totdeauna. Dacă aș putea măcar să îți spun cât de mult te iubesc și cât de mult te vreau înapoi. Mi-aș da și viața, doar să mai fim măcar o dată împreună. Dar știu că ai găsit pe cineva mai bun decât mine și meriți toată dragostea pe care ți-o oferă, iubirea pe care eu nu am fost niciodată în stare să ți-o împărtășesc. Eram sigur că nu ai să mă părăsești niciodată iar acum tebuie să suport consecințele și să trăiesc cu acest regret.

Dacă ai știi că în fiecare seară adorm plângând gândindu-mă la toate momentele noastre frumoase, la suferința pe care ți-am provocat-o și la cum ar fi fost dacă nu te neglijam.

Regret tot răul pe care ți l-am făcut, și crede-mă nu am avut niciodată această intenție… Îți doresc tot binele din lume pentru că îl meriți. Iar dacă nu îl vei găsi, sper că într-o bună zi, îmi vei da ocazia să îți ofer tot ce am eu mai bun,

Aștept răbdător acest moment,

Al tău,
George

Sursa: hearttoheartthoughts.com
Foto: erinjanus.com, pediaa.com

Femei de 10 pe Facebook