banner marshal garden
Sănătate

Cum să-ți recapeți puterile, cu ajutorul mierii de albine

După o zi epuizantă, ne întrebăm deseori : ce să facem, să ne recăpătăm puterile? Iată niște sfaturi : uneori e suficient un pui de somn. Alteori…

….Dimineața, înainte de masă, mâncați o linguriță de miere și beți, în paralel, un pahar cu apă sau o cană cu ceaiul preferat. După 30 de minute, serviți un mic dejun copios. Rezerva de energie pentru întreaga zi e asigurată!

Cum să-ți recapeți puterile, după o zi de muncă istovitoare?
Consumă, înainte de culcare, o cană cu ceai și o lingură de miere. Mierea trebuie mâncată puțin câte puțin și “plimbată” mult prin gură. În acest fel, sistemul nervos se calmează și vă restabiliți potențialul energetic. Oamenii care au un servici solicitant este bine să bea seara, înainte de culcare, un pahar cu apă caldă, în care se dizolve o linguriță de miere.

Amestecă o linguriță de miere cu o fiertură de urzici ( jumatate de pahar). Bea după masă. Dacă timp de două săptămâni vei face asta zilnic, de două ori pe zi, vei fi plină de energie, cum nu-ți poți imagina!

Amestecă miere și scorțișoară în proporții egale și consumă acest amestec câte o linguriță, de trei ori pe zi, 10 zile la rând. Acest medicament natural ridică tonusul organismului, eliminând riscul unor căderi.

Foarte eficientă este băutura vitaminizată pe bază de miere. Pentru a o obține, amestecă o lingură de miere într-un pahar cu apă caldă și adaugă zeamă de lămâie. Bea oricât îți poftește inima!

Sursa : garmoniazhizni.com

Femei de 10 pe Facebook