banner marshal garden
Ea și El

Cum să te apropii din nou de un bărbat, după divorț

 

Dacă ai avut o căsătorie îndelungată și ai divorțat, vei simți că în toți acești ani, parcă ai redevenit „fecioară”: În sensul emoțional al termenului. Cu alte cuvinte nu mai știi cum e să flirtezi, cum e să te îndrăgostești, nici măcar nu mai știi cum să privesti spre bărbații din jurul tău.
imageAi devenit atât de dependentă de cel lângă care ți-ai petrecut atâția ani din viață, încât nici nu te poți imagina alături de un altul. Numai mâinile lui te-au cutreierat prin cele mai intime lăcașuri ale trupului tău, numai respirația lui ai auzit-o în atâtea mii de nopți, numai cu el puteai să vorbești deschis despre lucruri intime. Și deodată ai rămas fără toate astea, ba chiar simți o oarecare repulsie, gândindu-te la un alt bărbat.

 

Stop! Hai s-o luăm în ordine!

Indiferent de vârsta pe care o aveți, puteți lesne observa că în jurul vostru există destui bărbați care și-ar dori o…apropiere cu dvs. Unii chiar pândesc demult acest lucru.

Chiar dacă pare greu de acceptat, dar taman de sex nu aveți nevoie acum. Aveți nevoie de căldură și tandrețe. Șiimage chiar dacă vă veți trezi alături de un bărbat care vă iubește de multă vreme, veți vedea că lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Dacă vă veți grăbi să faceți sex, în minte nu veți avea decât : ” Hm, ceva nu merge!”. Mai bine mergeți împreună la film, dar nu vă aruncați imediat în așternut, după divorț.
Stați liniștite! Nu trebuie să vă verificați cu orice preț feminitatea, capacitatea de a stârni pasiuni în sufletul unui bărbat. Fiți sigure că, la un moment dat, va apărea și acel bărbat cu care veți dori să faceți sex. Probabil că nu va mai fi vorba de o pasiune ca la 20 de ani, dar alături de el vă veți simți în siguranță. Se va purta frumos cu dvs. Căutați un astfel de partener, el vă va ajuta să vă reechilibrați. Se va purta cu dvs protectiv. Și nici măcar nu are importanță dacă” o veți face” o dată sau de mai multe ori. Mare grijă însă când alegeți, să nu vă frigeți pentru a doua oară!

Iar acum, atenție! Dacă, după divorț, v-ați hotărât să faceți sex cu un al bărbat, haideți să învățăm câteva reguli de fier. Ni le transmite psihologul Iulia Rubleva, pe site-ul cluber.com.ua.

  • imagecelălalt bărbat trebuie să fie un bărbat singur, în niciun caz însurat. Altminteri vă veți ciocni din nou de o temă letală : „cealaltă femeie”
  • celălalt bărbat trebuie să-l întreacă la ceva pe fostul dvs soț. Măcar la marca mașinii, sau la înălțime – ceva trebuie să fie mai bun la el!
  • celălalt bărbat trebuie să aibă în mod activ grija de dvs : să vă scoată în oraș, să vă ajute, să vă invite la film, la plimbare
  • sexul cu acest bărbat nu trebuie să vă provoace greață sau lacrimi
  • celălalt bărbat nu trebuie neapărat să știe drama prin care ați trecut, dar trebuie să fie milos față de dvs
    ar fi ideal să nu aibă nicio legătură cu cercul dvs de prieteni
  • celălalt bărbat trebuie să se „întâmple” , mai devreme sau mai târziu, în viața dvs. Fiți deschisă la apariția lui, dar nu obsedată de această idee!
  • folosiți toate mijloacele de protecție

Aveți mare grijă la ceea ce alegeți, așadar. Nu intrați în combinații periculoase, cu bărbați pe care nu i-ați văzut niciodată în viață. Nu consumați alcool la primele întâlniri. Nu căutați aventuri. Majoritatea femeilor scăpate dintr-o căsnicie îndelungată își pierd simțul pericolului, instinctele în general. Ele s-au obișnuit să aibă încredere. Iar în jur dai peste lucruri care pot răni și dezamăgi.
.
După un divorț, ideală – ca „prim partener” – este o cunoștință îndepărtată. Cât mai îndepărtată. Un soi de prieten al prietenilor. Luați-o încetul cu încetul, nu vă implicați emoțional. Simțiți-vă bine și atât. Incercați să nu vă amintiți de trecut. Omul care v-a rănit atât de tare nu merită să vă mai gândiți la el.
În general, dacă nu nutriți speranța ca fostul soț să se întoarcă la dvs ( ceea ce nu este recomandabil, credeți-ne!) , nu vă călugăriți! Dar nici nu săriți în brațele primului venit. Lăsați să treacă puțin timp. Cunoașteți-vă limitele. Prima jumătate de an vă va fi suficient un simplu flirt la o cafea. Nu uitați că experimentele pot fi traumatizante.Iar organismul femeii este astfel construit încât abstinența sexuală nu este atât de împovărătoare.image

Credem că este inutil să vă spunem că nu are rost s-o faceți din răzbunare. Este cel mai stupid lucru care vi se poate întâmpla, în această etapă. Vă veți trezi apoi și mai distrusă, căci în primul rând vă veți răni pe dvs însevă. Puteți face sex pentru a vă redescoperi sexualitatea, pentru a vedea „cum e cu altul”, pentru a simiți căldura unui bărbat sau pentru a procrea. Deși, e clar că o femeie proaspăt divorțată nu se gândește la așa ceva.

Acum despre comportamentul vis-a-vis de fostul soț

  1. imageNu trebuie să-i povestiți de noul bărbat apărut în viața dvs. În orice caz, nu spunându-i, în lacrimi : ” Vezi, iubitule, tu m-ai părăsit și am fost nevoită să te înșel”. Va crede că vreți din nou să-l învinovățiți și nu e cazul. Și nici nu trebuie să pozați în femeia distrusă, care nu știe decât să plângă în urma lui. Vă recomandăm, în consecință, să ieșiți cat mai des în oraș și, chiar dacă stați, de fapt, acasă cu o prietenă, lui să-i spuneți ca ați fost prin oraș cu niște amici. Fără să dați amănunte. Este o confuzie necesar de creat, în mintea Fostului. Fiți pregătită să faceți față unor interogatorii; nu sunteți obligată să dați socoteală. Puteți să chicotiți și să păreți mulțumită de ceva, dar nu-i dați amănunte. Să creadă ce-o vrea! Bărbații au și așa o fantezie debordantă!

Dragele noastre femei de 10, divorțate!

Nu intrați în panică atunci când cei din jur vă tot sperie că n-o să vă descurcați singure, că nu veți avea bani, că vă pândesc la tot pasul numai pericole, că n-o să mai găsiți niciodată pe nimeni! Refugiați-vă în muncă și cautați să faceți ceea ce vă place. Și fiți sigure că Planeta e plină de bărbați minunați și disponibili. Nu vă luați după statistici! Toate limitele nu sunt decât în mintea noastră!
Și chiar dacă vă apropiați de 60 de ani, să știți că nu este exclus să puteți admira curând Parisul, la brațul bărbatului iubit, ba să și deveniți , chiar și la peste 60 de ani, o mireasă fericită. In ciuda tuturor!

În final, să mai recapitulăm încă o dată recomandările pe care vi le facem, din toată inima :image
-nu intrați în panică, gândindu-vă că v-ați pierdut farmecul și că veți rămâne singură
-fiți atentă cu cine începeți o nouă relație
-acceptați invitațiile bărbaților de a merge la o cafea. N-ar fi rău însă să le spuneți mamei sau copiilor voștri cu cine sunteți și unde v-ați dus
-nu faceți dragoste din răzbunare. Acum aveți dreptul deplin de a face acest lucru doar pentru că aveți chef
-nu-i povestiți Fostului toate detaliile noii voastre vieți
dar nici nu-l asigurați că îi sunteți în continuare fidelă
-aveți grijă de dvs. Nu uitați : noul partener nu are nicio responsabilitate față de dvs, așa cum avea fostul soț
-nu vă îndrăgostiți din prima de el și nu vă hrăniți cu iluzii
-flirtați, nu vă sfiiți! Chiar dacă vă simțiți nesigură pe dvs. Va trebui să învățați din nou acest meșteșug!
-învățați-vă să umblați mereu aranjată
-fugiți de bărbații plini de ei
-citiți mereu romane cu happy end

În concluzie,  nu vă grăbiți să vă agățați de primul bărbat care vă iese în cale! Nu știm exact de cât timp aveți nevoie pentru a nu mai vedea, cu ochii minții, chipul Fostului, în timp ce vă iubiți cu actualul, dar vă spunem un lucru sigur : aveți tot timpul din lume!

Dacă cele de mai sus vi s-au părut a fi interesante, dați share : chiar dacă ele nu vă vizează pe dvs, prietenele dvs singure vor aprecia mâna de ajutor pe care le-o veți da!

 

Surse foto: econet.ru, tutkow.ru, sun-hands.ru, lviv.depo.ua, onmoy.com, womantip.net

Femei de 10 pe Facebook