banner marshal garden
Ea și El

Cum să reacționezi dacă cineva te jignește

Situațiile în care ești nevoită să reacționezi față de cei care te agresează și te jignesc nu sunt chiar foarte rare, în zilele noastre. Trebuie să știi cum să ripostezi și să-ți păstrezi onoarea, orice-ar fi.
Iată ce ai de făcut:
Dacă te afli în situația că un necunoscut începe să te jignească și se leagă de tine din nimic, nu te enerva. Cel mai simplu este să nu-l bagi în seamă pe grobian și să-i ignori spusele. Lasă impresia că respectivul nici măcar nu există în preajma ta și că spusele lui nu reprezintă pentru tine decât o gălăgie oarecare. O astfel de tactică este cea mai nimerită și cea mai eficientă, ea te va pune într-o poziție net superioară, față de respectivul.

Dacă însă personajul este unul cunoscut, lucrurile se complică. Cel mai adesea, respectivul vrea să iasă el în evidență, umilindu-te pe tine. Nu-i da această șansă! Nu te complace într-un asemenea joc, pentru că riști să fi luată de fraieră, dar nici nu răspunde cu aceeași monedă, doar ești o lady, nu-i așa?
Modalitatea optimă de a ieși dintr-o asemenea situație este un atac verbal inteligent și virulent la adresa respectivului, o ironie fină, care lovește mai mult decât un sac de vorbe urâte. Adversarul va fi nevoit “să-și înghită limba” și nu va cuteza să te mai agreseze în vreun fel.

Lucrul cel mai important de reținut este următorul : orice-ar fi, păstrează-ți cumpătul, nu-ți pierde autocontrolul, pentru ca acest lucru nu va face decât să-l stimuleze și mai mult pe adversar, dându-i “toate cărțile pe mână”. Fii mereu corectă și încearcă să nu te cobori niciodată la nivelul celui care te-a jignit.

Sursa : kakprosto.ru

 

Femei de 10 pe Facebook