banner marshal garden
Ea și El

Cum să-i arăți soțului tău că îl iubești?

Ce-și dorește o femeie de la un bărbat? Atenție, grijă, tandrețe, protecție, dragoste. Dar ea ce îi oferă? Atenție, grijă, tandrețe și chiar protecție. Cu alte cuvinte, ea îi oferă ceea ce ea însăși își dorește să primească de la el..Din acest motiv, toate aceste sentimete nu fac decât să exprime dragostea pe care ea o nutrește față de el.
Însă un lucru e cert: bărbații nu recepționează dragostea in același fel în care o fac femeile. Da, ei se bucură de grija, atenția și protecția noastră, cu condiția ca acestea să nu devină dragoste maternă. Insă mult mai mult își doresc bărbații să primească de la noi semne ale iubirii noastre pe care ei și le doresc, de fapt.

Ia aminte la cele de mai jos, dacă vrei să-i demonstrezi soțului tău cât de mult îl iubești:

1.Ia-l așa cum este. Dacă femeia se căznește să-l schimbe pe bărbatul img_3703iubit, să-i schimbe trăsăturile de caracter, stilul de viață, stilul de a se îmbrăca, ba chiar și interesele sale, chiar dacă o face în scopuri nobile, pentru bărbat este un semn clar ” Aha, deci nu mă place așa cum sunt! ” . A-l lua așa cum este, reprezintă cea mai clară dovadă a iubirii tale față de el.

2.Să crezi în el. Să crezi în înțelepciunea lui, în geniul lui. Să crezi în el mai mult decât crede el însuși. Să crezi ca va obține mari succese, că va putea întrține familia. Să crezi în deciziile lui. A avea încreere în bărbatul iubit, înseamnă a renunța să mai fii tu lider și să nu iei asupra ta responsabilitățile unui bărbat. Să crezi în el ca într-un Dumnezeu și să nu dai înapoi. Chiar dacă acum el este undeva jos, tu ai capacitatea să-l însuflețești, să-l mobilizezi să se autodepășească.

img_37053.Să-l susții! Bărbatul simte că femeia îl iubește, atunci când ea îl susține în tot ceea ce el face. Dacă femeia nu-l ajută când își alege hainele înainte de un eveniment, dacă nu-i ține partea, în cazul unei dispute colective, dacă îl limitează în alegerile sale, el întelege perfect : ” ea nu mă iubește!”. Dacă nu-ți susții soțul, el nu va mai avea încredre în tine, ceea ce va șubrezi și mai mult relația.

Orice decizie a soțului tău trebuie s-o întâmpini cu o atitudine de genul : ” Te-ai gândit bine? Atunci acționează!”. Niciun bărbat nu va pleca vreodată de lângă o femeie care-l susține necondiționat. Chiar dacă este un coleric, furia lui o va ocoli întotdeauna pe ea. Dimptrivă, el se va sfătui întotdeauna cu ea, va avea încredere în înțelepciunea ei,pentru că el va simți că este iubit și ca iubirea ei îi va aduce lui bine!

Iubiți-vă soții, susțineți-i și fiți fericite alături de ei!

 

sursa: tetapalitra.ru

surse foto: immed.ru, salon.su, cosmo.ru

Femei de 10 pe Facebook