banner marshal garden
Ea și El

Cum să faci un bărbat să-i fie dor de tine

Orice om își dorește să fie iubit. Dar dacă avem de a face cu o dragoste la distanță sau cu un partener care ne acordă prea puțin timp? Firește, în aceste situații, femeia începe să sufere, primul gând care-i vine fiind: “Dar dacă, de fapt, nu îi este dor de mine?”. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Ci pur și simplu, femeile sunt mai sentimentale decât bărbații. De aceea, ele simt nevoia de mai multă atenție și dragoste. Și atunci apare în mod firesc întrebarea: cum să-l fac să-i fie dor de mine?

Vom încerca să răspundem. În primul rând, va trebui să-i manipulăm puțin sentimentele. Manipularea nu este un lucru tocmai moral, dar uneori e necesară! Nu strică, din timp în timp, să provoci un mic cutremur în relație. După aceea, relația va fi mult mai fermă și mai colorată. Dar nu trebuie exagerat cu această abordare, pentru că astfel de cutremure sunt generatoare de stress, iar bărbații nu pot trăi într-un stress continuu.

Care sunt, așadar, modalitățile prin care îi poți induce partenerului dorul față de persoana ta?

1. Un cadou bine ales. Pentru ca bărbatul să-și amintească mai des de noi, trebuie să-i dăruim un lucru care să-i stea apoi mereu sub ochi! Spre exemplu: o cană, o agendă, un tablou, o fotografie în doi, etc. Și mai bine, să-i dăruim ceva legat de hobby-ul lui. Spre exemplu, dacă-i place să pescuiască, o undiță performantă ii va produce o permanentă bucurie.

2. Să nu fim prea insistente. Bărbaților nu le plac femeile insistente. Câteodată, ei simt nevoia să ia o pauză și taman în această pauză li se și face dor de partenerele lor. De aceea, este indicat ca, din când este chiar sănătos să “dispărem” din peisaj. Adică, să ne ocupăm puțin de noi înșine. Aici funcționează perfect regula: “Cu cât iubim mai puțin pe cineva, cu atât mai mult ne va iubi acel cineva pe noi”.

3. Să comunicăm pe subiecte interesante. Trebuie să țineți cont că, în fața voastră, se află o persoană cu personalitate. Că pe partenerul vostru îl interesează anume teme. Aflați-le și discutați pe marginea lor. Îi va face plăcere. Și, nu uitați, Dumnezeu ne-a dat două urechi și o singură gură, pentru ca să ascultăm de două ori și să vorbim o singură dată!

4. Încercați să-i treziți interesul. Trebuie să fiți, pentru el, de fiecare dată, o provocare și un semn de întrebare. Încercați cu un nou parfum, cu o ținută nouă sau chiar cu o schimbare de look. Dacă ați observat că partenerul a început să vă neglijeze, relația se cere primenită cu elemente noi!

5. O seară romantică. Pregătiți-i mâncarea preferată, un vin care știți că-i place și o ambianță potrivită. O seară de acest fel vă va revigora relația!

6. Amintiri comune ale unor momente fericite. Din timp în timp, depănați astfel de amintiri. Emoțiile pozitive nu vor face decât să vă apropie și să deschidă ușa unor emoții noi.

De fapt, metoda cea mai bună pentru a-l face pe bărbat să-i fie dor de voi, este să nu-l sufocați cu prezența voastră! Dacă vedeți că o vreme nu va sună, nu vă scrie sau vă acordă prea puțin timp, concentrați-vă pe propria persoană, folosiți acest timp pentru voi. Iar dacă bărbatul va observa acest lucru, va începe să-și manifeste dorul de voi. Și nu uitați, în vață, multe situații se rezolvă de la sine!

 

Sursa : mojsovet.com

Femei de 10 pe Facebook