banner marshal garden
Ea și El

Cum își construiesc relațiile femeile inteligente

Prezentul articol e rezultat din consultarea unei multitudini de femei de carieră, a căror viață personală a fost extrem de diversă : au fost căsătorite, divorțate, căsătorite din nou, au fost amante, au avut relații bazate doar pe sex, au avut destule “prime întâlniri” nefinalizate, etc. În majoritatea cazurilor, concluzia a fost una singură : femeile inteligente nu au întotdeauna noroc in dragoste. Chiar dacă sunt atrăgătoare, chiar dacă sunt plăcute, chiar dacă sunt spumoase precum niște șampanii. În dragoste, ele se pot dovedi a fi proaste. Căci ceea ce este important, în materie de iubire, nu este întotdeauna ceea ce este important în carieră sau chiar și în prietenie. Și numai după ce veți ajunge voi însevă la această concluzie, vă veți putea găsi bărbatul lângă care să fiți fericite.
Iată, așadar, câteva sfaturi, adresate femeilor inteligente care încă își mai pun întrebarea “Oare de ce nu am noroc în dragoste?”:

1.Nu vă chinuiți să-l schimbați. De multe ori, femeile abordează un bărbat ca pe o sarcină de serviciu, încercând să-l schimbe, să-l eficientizeze, să-l “salveze” și să-l domesticească. Însă bărbatul nu este un “obiectiv”, el are pesonalitate, știe să ia și singur deciziile care îl privesc. Nu veți reuși niciodată să controlați totul. Veți pierde doar timpul! Alături de un bărbat nu trebuie să căutați soluții de rezolvare a problemelor, trebuie doar să vă lăsați duși de curent. Dacă totul merge bine, lin, fără hopuri, înseamnă că înaintați în direcția corectă.

2.Fiți precum matca, într-un stup de albine.
Femeile sunt înclinate spre a se autoevalua în funcție de relațiile pe care le au. Bărbații, dimpotrivă, se autoevaluează în funcție de capacitatea lor de a întreține o femeie. Străduiți-vă așadar să fiți precum matca, într-un stup de albine. Să fiți centrul Universului. Bărbatul din viața voastră reprezintă de fapt roiul de albine : harnic, grijuliu. El zumzăie, în jurul vostru, iar voi, ca răspuns, îl prețuiți, îl ajutați să crească și să evolueze. Când deveniți voi însevă albine, se distruge dinamica relației. Bărbatul nu vrea să joace rolul de matcă, el vrea să investească, pur si simplu, în relație. Dacă voi veți fi cele care fac totul, el va începe să considere că așa e necesar, că totul i se cuvine, nu se va mai strădui de dragul relației, ci doar va profita, va lua din ea ce are nevoie, neoferind nimic în schimb. Aveți nevoie de așa ceva?

3.Nu vă temeți să fiți slabe și fragile.
Oricât de puternice n-ați fi, în realitate, fiți deschise și delicate, în prezența bărbatului pe care îl iubiți. El vrea să simtă că vă simițiți protejate în prezența lui și că vă puteți oricând deschide sufletul în fața lui.

4.Arătați-i că nu vă este indiferent.
Faptul că bărbații, de regulă, nu-si exprimă sentimentele, nu înseamnă că nu le au. Făceți-i să se simtă relaxați și confortabil în preajma voastră, asigurați-l prin comportamentul vostru că sentimentele lui nu vă sunt indiferente.

5.Nu vă temeți să vă exteriorizați propriile sentimente.
O femeie inteligentă înseamnă o femeie deschisă. Exprimați ceea ce simțiți – și bune, și rele. Nu trebuie să faceți pe misterioasa, din acest punct de vedere. Bărbatul nu are chef de dezlegat enigme și nu-i arde să ghicească ce anume vă frământă, de fapt, atunci când îi răspundeți nervoase: “ -N-am nimic! “

Sursa: creu.ru

Surse foto: lifeinstyle.com, pictaram.com, wexplain.ru

Femei de 10 pe Facebook