banner tex carrefour
Femei de 10

Misterul a fost elucidat : de ce arată atât de bine Stela Popescu?

 

Cum s-ar zice, mai degrabă alergi după o turmă de iepuri, decât după Stela Popescu! Minunata noastră actriță ignoră buletinul ( și bine face!) și duce o viață extrem de activă. Proiectele profesionale se țin lanț, invitațiile la televiziuni și radiouri vin în șuvoi, iar Stela le ține piept la toate, cu aceeași energie debordantă și poftă de viață, pe care i le știm, de decenii!
Luni, alături de doctorul Wargha Enayati, Stela Popescu va discuta deschis despre ce înseamnă CU ADEVĂRAT viață sanătoasă! Nu ce scriu cărțile, ci cum trăiește ea însăși! Caci ce poate fi mai eficient, decât exemplul personal?!? Iar Stela arată extraordinar de bine, tonusul ei este invidiat până și de noi, ăștia, ceva mai tineri!
Cu greu, o prind, în plin weekend ( când te aștepți ca oamenii să mai ridice piciorul de pe accelerație!) între două activități, și schimbăm două vorbe, in chip de avanpremieră la întâlnirea televizată de luni, de la “Femei de 10, Bărbați de 10”. Evident, încerc să aflu de la Stela Popescu secretul tinereții fără bătrânețe, pe care sigur il deține!

Marina Almășan: – Marea problemă a noastră, a femeilor, este “ce naiba să mâncăm, ca să nu ne îngrășăm?!?” La felul în care arătați, cred că dumneavoastră ați găsit raspunsul corect!

Stela Popescu : – O să râzi, dar mănânc aproape orice! Nu-mi refuz nimic, dar încerc să fac totul cu măsură!

Marina Almășan : – Cum, și pâine, și dulciuri?!?

Stela Popescu : – Ei, aici îmi mai pun stavilă, căci am ceva probleme cu glicemia! Dar, fiind o pofticioasă prin definiție, nu tai niciodată nimic de pe listă! Chiar dacă am mereu grijă să nu întrec măsura!

Marina Almășan : – Vă este cântarul prieten?

Stela Popescu: – Ne întâlnim destul de rar, mă cântăresc din an în Paști!

Marina Almășan: – Oricum, ține cu dumneavoastră! Dacă nu țineți niciun fel de regim, înseamnă că faceți multă mișcare!

Stela Popescu : – Aproape deloc, din păcate! Nu fac sport, nici nu prea merg pe jos. În schimb, sunt într-o permanentă mișcare, dictată de provocările profesionale. Acum sunt aici, peste o oră, în cu totul alt loc!

Marina Almășan : – …și probabil faceți și ceva treabă prin casă!

Stela Popescu : – Fără să fiu maniacă! Imi place să fie ordine în casă, să fie multă lumină ( cum vin acasă de undeva, primul lucru fac să fie multă lumină!) , însă am pe cineva care ma ajută, o dată pe săptamână, cu menajul. In rest, mă descurc singură.


Marina Almășan : – Care este activitatea gospodărească după care nu prea vă dați în vânt și care, dimpotrivăm, vă place foarte mult?

Stela Popescu: – Nu pot să spun că-mi place din cale-afară să fac curățenie ( deși, ați reținut: în place foarte mult ordinea!). În schimb, as sta ore în șir, în bucătărie, să gătesc!

Marina Almașan: – Mă regăsesc, în dumneavoastră! Aș atinge și un alt aspect : cred că sunteți deținatoarea unui tratament corporal-minune : aveți un chip frumos, luminos și tânăr. Care este numele ( sau chiar compoziția) cremei miraculoase?

Stela Popescu : – Am să te dezamăgesc din nou! Eu nu mă dau cu niciun fel de creme! Ei, bine, hai, atunci când mai primesc câte o cremă în dar, mă dau cu ea cateva zile, după care uit de ea! Mă demachiez bine, de fiecare dată si atât! Iar pentru demachiere, folosesc șervetelele acelea umede, demachiante! Sunt minunate, sunt atât de ușor de folosit! Și, ca să ți-o spun și pe cesa adevărată , nici nu exagerez cu “tencuiala”! Mă machiez discret și plusez doar atunci când am apariții la tv. Dar chiar și atunci folosesc fond de ten pe bază de apă, nu din acelea grase.

Marina Almășan: – Luați vitamine? Ceva anume? Vreun preparat miraculos?

Stela Popescu : – Nicidecum! …Ba da…din când în când, cate-o felie de slănină, cu ceapă și cu o țuică buna, ardelenească, lângă! Însă cu măsură! Iar dacă cineva mă servește cu plăcinte de la Chișinău, mărturisesc că nu rezist! Este punctul meu sensibil!

Marina Almășan : – Am reținut! 😉

 

Femei de 10 pe Facebook