banner marshal garden
Modă

Cu ce să asortezi un pardesiu scurt?

 

E suficient ca toamna să-și intre în drepturi, pentru ca doamnele stilate să-și împacheteze siluetele de invidiat în haine ceva mai groase. Una din acestea este, fără îndoială, pardesiul scurt, care ne ferește de temperaturile scăzute si ne face să arătăm șic.

Comodul pardesiu scurt – ideal pentru femeile active

Pentru a te simți confortabil în această perioadă a anului, industria modei le propune femeilor această variantă fericită: pardesiul scurt. Având în vedere profilul femeii moderne, care este o femeie activă, acest pardesiu scurt li se potrivește perfect celor care vor să arate elegant, dar în același timp să poată înfrunta temperaturile în scădere.
Oricare din tipurile pardesiului scurt scoate însă în evidență calitățile sau, dimpotrivă, defectele picioarelor noastre. De aceea, femeile care nu au o siluetă ideală și o formă frumoasă a picioarelor, e mai bine să evite modelele scurte.

Cu ce să purtăm un pardesiu scurt?

Având în vedere că tipul acesta de pardesiu se potrivește cel mai bine unor picioare frumoase, acest lucru poate fi subliniat prin alegerea unei încălțăminți cu tocuri : cizme, botine, pantofi, ghete. Încălțămintea trebuie să se asorteze cromatic cu pardesiul sau cu alte elemente : poșeta, cureaua sau mănușile.
În partea de jos se potrivesc perfect fie o pereche de jeanși slim fit, fie o pereche de colanți, fie pantaloni sau fuste cu croială dreaptă.
Culorile “cuminți” ale acestor elemente reprezintă o variantă ideală.
În partea de sus, sub pardesiu adică, puteți alege orice gen de pulover sau bluză, și, de asemenea, o rochie cu croială dreaptă.
Pardesiul scurt vă conferă un look cochet si de aceea este ideal pentru a atrage privirile bărbaților.

Sursa : garmoniazhizni.com

Femei de 10 pe Facebook