banner marshal garden
Nutriție O vedetă și-o rețetă

Chef Joseph Hadad vă invită la masă!

Așa cum v-am promis ieri, revenim cu o rețetă propusă de renumitul Chef Joseph Hadad în cadrul Expoziției Grecia Panorama care a avut loc zilele trecute la București. Așadar, rețeta propusă este Sibas cu legume:

Se ia peștele crud, Sibas sau doradă, somon, in funcție de preferințe, și se taie cubulețe mici.

Se amestecă într-un castron cu:

  • 1 linguriță mujdei de usturoi
  • sare, piper negru măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • ulei de măsline
  • ceapă verde tocată mărunt

Pe un platou întins se pune sos de anghinare în strat subțire. Peste patul de anghinare se așează păstârnac tăiat fâșii, peștele și legume, toate crude și tăiate bucăți mici:

  • roșii
  • conopidă
  • morcov
  • ridichi negre și roșii
  • anghinare

Deasupra, se toarnă un sos mediteraneean pentru care aveți nevoie de:

  • roșii tăiate cubulețe
  • măsline fără sâmburi
  • pătrunjel tocat mărunt
  • migdale

Toate aceste ingrediente se amestecă cu

  • ulei de măsline (100ml)
  • sare, piper negru măcinat
  • 1 linguriță mujdei de usturoi
  • zeama de la o lămâie

Se amestecă bine și se toarnă peste pește și legume.

Ce spuneți? Simplu, sănătos și delicios. Așteptăm pe adresa redacției și rețetele dvs! Poftă bună!

 

 

Femei de 10 pe Facebook