Frumusețe Sfaturile Valentinei

Ce ulei folosim azi?

Grecii antici erau experți în frumusețe și preferau uleiul de ricin oricărui alt tip de ulei. Pentru mine, uleiul de ricin nu are doar foarte multe beneficii, dar și ulei ricinfoarte multe întrebuințări. Datorită acizilor grași nesaturați, uleiul de ricin poate fi folosit atât intern, cât și extern.
Folosește-l pe păr și gene pentru a preveni căderea și a stimula creșterea acestora. Pentru masaj dacă suferi de artrită. Consumă o linguriță dimineața pe stomacul gol, dacă suferi de constipație, dar nu mai mult de 3 zile.
Îți poți face o mască amestecându-l cu un gălbenuș de ou dacă ai tenul uscat și de ce nu, cu pudră de argilă dacă ai tenul mixt/gras/acneic. Deoarece are și efect puternic hidratant, îl regăsim frecvent în compoziția multor produse cosmetice, săpunuri, uleiuri de masaj.

Femei de 10 pe Facebook