banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Ce trebuie să știi despre bărbați

Bărbații nu sunt niște animale în călduri. Nu sunt roboți programați să simtă și nici eroii pe care îi savurai acut în poveștile copilăriei. Bărbații nu sunt mașini de făcut sex și nici sclavi ai plăcerilor de orice fel. Nu sunt din oțel și nici îmbrăcați in fibră de titan. Bărbații nu sunt niște porci. Cel puțin, nu toți! Din ciclul indestructibil al femeii ce consideră că „Toți bărbații sunt la fel”, de prea multe ori bărbatul a fost demitizat in fața sexului slab.
O imagine a femeii ce consideră că dacă a avut 5 relații eșuate, vina este în totalitate a purtătorului de pantaloni. Ceea ce multe femei nu știu este faptul ca 5 relații eșuate nu înseamnă altceva decât o singură relație, eșuată de 5 ori. Așadar, ne mai uităm și în ograda noastră înainte să dezlegam câinii de vânătoare.
Bărbații sunt, inainte de toate, oameni. Indiferent că vorbim despre bărbatul inteligent sau despre pseudo inteligentul de pe facebook cu aere de semi doct. Ăla, da! Care încearcă să agațe orice în jurul lui, omorând cu premeditare limba română atunci când nu copiază statusurile altora. :)) La final de zi, nu putem să judecăm pe nimeni. Toți sunt în căutarea iubirii. Inclusiv matahala de 2 pe 2 de la sala din spatele blocului. Și ei au nevoie de afecțiune. Nu doar femeile.
Incă există femei ce consideră că barbatul nu are nevoie decât de apreciere și de sex. O mare eroare. Încearcă să păstrezi un bărbat lângă tine, procedând așa. Vei eșua lamentabil. Unde dragoste nu e, nimic nu e. De ambele părți.
Bărbații sunt niște ființe mișto. Chiar și atunci când ii calci pe coadă. Depinde cine îi calcă și în ce mod. Sunt mișto atunci când încearcă să îți facă pe plac și atunci când obosesc din cauza asta. Sunt mișto atunci când te așteaptă acasă cu o masă caldă. Mai sunt și bărbați de genul acesta. Femeile norocoase știu despre ce vorbesc. :)) Sunt mișto chiar și atunci când sunt supărați. Mulți dintre ei își iau jucăriile (tableta, telefon, laptop) și se izolează în camera cealaltă. Dacă vrei să continui cearta cu el, ar fi bine sa te gândești de două ori înainte. Ori mergi să il impaci, ori pleci la shopping. :))
Bărbații sunt frumoși. Atunci când se bâlbâie la prima întâlnire și când încearcă să își ascundă lacrimile … la ultima. Sunt frumoși atunci când au învățat să te iubească. Sunt și mai frumoși atunci când sunt iubiți, la rândul lor.
Sunt mișto atunci când se împiedică de pragul inimii. Când își ascund rușinea după două zâmbete. Când te sună insistent pentru a te invita în oraș și mai apoi în suflet. Sunt mișto atunci când te conduc acasă. Când te învăluie în tăceri subite atunci când buzele lor încearcă să le guste pe-ale tale.
Sunt mișto și când se îmbracă la costum și când îi vezi in treningul ce nu îți place. Și când sunt treji și-atunci când dorm. Chiar dacă unii adorm înaintea ta și se trezesc cu mult după. :))
La final de zi, femeia trebuie să fie conștientă că orice bărbat este, înainte de toate, un suflet.
Iar dacă al tău este încă rătăcitor, cu siguranță există undeva, acel bărbat care ți-l poate găsi. Important este să nu îl ascunzi de toți!
_______
Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook