banner marshal garden
Timp liber

Ce să faci, dacă te simți singură? Iată 10 sfaturi prețioase

 

 

Vi se întâmplă și vouă, nu-i așa? Și nu trebuie neapărat să fii o femeie singură, pentru a te simți singură! Să vedem cum poti “lupta” cu asta..

 

1. Fă o baie
Este un mijloc excelent de a învinge senzația de singurătate, în loc să te chinui cu ea. Toarnă-ți un pahar de vin, ia-ți o tabletă de ciocolată, pregătește-ți o cadă plină de spumă. Chiar și suferința pare mai plăcută, într-o astfel de ambianță!

2. Fă o plimbare
Aerul curat curăță trupul și sufletul. Concentrează-te pe cele 5 simțuri ale tale. Încearcă să conștientizezi fiecare pas pe care-l faci pe pământ, fiecare respirație, fiecare sunet al naturii.

3. Mergi la film
Da, chiar și de una singură. Dacă îți place să mergi la film, odată cr acesta va începe să ruleze, vei uita de toate. Și poți ronțăi în voie popcorn. Și, la urma urmei, poți organiza o sala de cinema chiar și acasă la tine.

4. Mergi la yoga
Este o activitate deosebit de liniștitoare și te ajută să-ți asculți inima, să te concentrezi, să te relaxezi.

5. Citește
O carte interesantă te va ajuta să fugi de realitate, fiind uneiori mai eficientă chiar decât un film.

6. Mergi într-o cafenea
Cafenelele pitorești pot fi pline de povești captivante. Ia cu tine o carte sau intră, pur și simplu, să bei o cafea.

7. Mergi la bibliotecă
Ești surprinsă, da? Știm. Dar nu mai ești școlăriță, deci, vei constata ca la bibliotecă poate fi chiar foarte bine. E liniște și nimeni nu te va deranja în lectura cărții preferate.

8. Fă cunoștință
Trece în revistă locurile în care poți face cunoștință cu cineva și nu te sfii s-o și faci!

9. Tunde-te
Punem pariu că nu ți-e străin acel sentiment cu care ieși dintr-un coafor, cu o nouă tunsoare! Ți se pare brusc că ceva foarte important se va petrece în viața ta..

10. Fii prietena ta cea mai bună
Viața este mult mai veselă, atunci când îți place să fii cu tine insăți. În plus, putem găsi un partener bun numai după ce, în prealabil, vom învăța să ne iubim și să ne prețuim pe noi înșine.

Sursa : creu.ru

Femei de 10 pe Facebook