banner marshal garden
Ea și El

Ce îi atrage pe bărbați la o femeie?

GettyImages

Bărbații sunt atrași de o mulțime de lucruri la femei, dar sunt câteva aspecte pe care le consideră mai ademenitoare. Bărbații sunt creaturi simple și vizuale, atracția și dragostea nebună se petrec foarte repede și nu au nevoie de prea multe informații pentru a fi atrași de o femeie. În principiu, ține de prima impresie. Este adevărat că în timp, lucrurile se schimbă și sentimentele pot deveni mult mai profunde, dar iată care sunt lucrurile de care sunt atrași bărbații la început:

Shutterstock1. O femeie binedispusă
Nimic nu îndepărtează mai mult un bărbat decât o femeie deprimată. Dacă vreți să atrageți atenția unui bărbat asigurați-vă că aveți o atitudine veselă. Bunădispoziția cucerește cu ușurință inima unui bărbat. Nu așa se întâmplă și în cazul vostru? Voi v-ați îndrăgosti de un bărbat care urăște viața pe care o are și care se simte mizerabil? Probabil că nu! Așadar, aveți grijă data viitoare când ieșiți în oraș.

2. O femeie îngrijită și bine îmbrăcată
Cu siguranță știți că bărbații sunt atrași de aspectul fizic. Aveți grijă de ținuta aleasă. Important este să vă simțiți bine în pielea voastră. Dacă voi vă simțiți bine și vă place cum arătați, atunci și cei din jur vă vor percepe așa. Nu trebuie să purtați haine sclipitoare. Aveți încredere în voi, îmbrăcați-vă adecvat locului unde mergeți, puțin parfum, și cu siguranță veți atrage privirile.

Shutterstock

3. O femeie care flirtează
Nimic nu este mai provocator pentru un bărbat decât o femeie care răspunde la flirt. Din păcate femeile nu pea fac acest pas, dar atunci când decid să răspundă este absolut uimitor. Flirtul vă conferă feminitate. Ce trebuie să faceți? Lucruri simple precum mușcatul buzei, privire expresivă, gustați glumele pe care vi le spun și acordați-le atenție.

4. Lăsați la vedere mici părți ale corpului
O cămașă care se termină unde încep blugii, un top decoltat sau o bluză cu umărul descoperit reprezintă o alegere perfectă. Fiți subtile. Aceste mici provocări îi înebunesc pe bărbați!

5. O voce senzuală
Asta nu înseamnă să vă schimbați vocea. Trebuie doar să folosiți tonul corect! Sunt câteva detalii care excită foarte tare un bărbat, iar vocea este unul din ele. O voce joasă, caldă și senzuală este cu siguranță mai atractivă. Exersați când vorbiți cu el la telefon, dar să nu vă supărați dacă va începe să flirteze.

6. O domniță în primejdie
GettyImagesPoate exprimarea nu este cea mai potrivită, dar ați perceput cu siguranță mesajul. Acesta este visul oricărui bărbat: să ajute o femeie aflată în încurcătură. Este ocazia perfectă pentru el să-și manifeste bărbăția. Bărbaților le place să se simtă doriți și apreciați de femei. Poate pe parcurs nu vor mai fi la fel de săritori dar la începutul relației vor fi permanent la dispoziția voastră. Profitați și cereți-le tot ceea ce vă doriți!  Dacă mergeți cu zâmbetul pe buze și cereți ajutorul unui bărbat, cu siguranță vă va sări în ajutor. Este un pretext perfect pentru a începe o converație, iar zâmbetul vostru de mulțumire din final îi va da ocazia să vă ceară numărul de telefon.

7. O femeie care înțelege starea unui bărbat
Acesta este probabil cel mai important pas al seducției. Sunt bărbați care se apropie și intră în discuție fără probleme, dar cei mai mulți au nevoie de un semn oricât de mic pentru a face pasul.
Nu trebuie să vă căsătoriți cu el sau să aveți copii împreună. Este doar un mod de a cunoaște un bărbat. Veți decide mai târziu dacă este genul vostru sau nu.

Acum că ați aflat aceste trucuri, aveți grijă cum le puneți în practică. Sunt multe femei care își doresc atenția unui bărbat. Încercați să fiți diferită!

Sursa: kissyourworld.com
Foto: GettyImages, Shutterstock

Femei de 10 pe Facebook