banner marshal garden
Frumusețe

Când te-ai plictisit de tot și de toate. Idei cool pentru unghiile tale…estivale!

 

O manichiură veselă și inedită reprezintă, practic, un “must-have” estival și o modalitate de a vă diversifica aspectul exterior. O astfel de manichiură vă va permite, în plus, să vă îmbunătățiți starea de spirit și, mai mult, să vă postați și niște fotografii cool pe Instagram. Noul atrage întotdeauna!

 

În această vară au apărut o serie întreagă de trenduri noi, în materie de look al unghiilor. Ele au sufocat, pur și simplu, rețelele de socializare și Instagramul. Și nu întâmplător. Avem de a face cu idei simpatice și foarte vii, pe care vi le recomandăm cu căldură și vouă!

Luciul

Unghiile sclipitoare nu-și vor pierde, probabil niciodată , popularitatea. Unghiile acoperite cu luciu argintiu sau auriu crează impresia unei manichiuri scumpe, de calitate. In plus, sunt și foarte practice : glitter-ul de pe unghii iese foarte greu și unghiile vor arăta multă vreme foarte bine.

 

 

 

Manichiura “negativă”

Astfel de unghii arată foarte “imponderabil” și foarte feminin, permit alegerea oricărei culori. Promovează stilul “minimalist”, care nu va arăta încărcat nici dacă folosiți culorile cele mai stridente.

 

 

Gradient, în stilul anilor ‘80

Perioada nebună a anilor ‘90 s-a stins, drept care maeștrii unghiilor au decis să facă apel la moda anilor ‘80. O astfel de manichiură presupune trecerea din una în alta, a unor culori foarte vii. Această modă, e -adevărat, nu se potrivește oricui, însă trebuie să recunoaștem, ea arată foarte șic!

 

Liniile curcubeului
Manichiura-curcubeu este un soi de prelungire a modei anilor ‘80. Liniile subțiri, în culorile foarte vii ale curcubeului, acoperă nuanța fină de bază, ceea ce nu încarcă deloc manichiura. Folosiți ca bază culorile pastelate sau lacul de unghii alb și acoperiți-le cu dungulițe colorate. Efectul va fi magnific!

 

Valurile
Este un stil de manichiură cel puțin interesant, nou apărut și care se află în plin proces de câștigare a popularității. Iluzia valurilor de pe unghii se obține cu ajutorul unei mici cantități de glitter și crează o uluitoare senzație de 3D, arătând de-a dreptul fantastic. Însă necesită și un profesionalism desăvârșit al maestrului.

Vă propunem mai jos un video, care vă va arăta în amănunt cum să va faceți o manichiură stilată și viu colorată, pentru sezonul estival.

Femei de 10 pe Facebook