banner marshal garden
Modă Moda trece, fetele rămân

Călătoria trece, bagajul rămâne

Sau mic ghid pentru o călătorie ușoară și cu stil.

Citind articolul colegei mele Dana Săvuică am ajuns la concluzia că nu am discutat încă cu voi despre ce și cum să luați cu voi în vacanță.

E un subiect care l-am dezbătut și pe blogul meu după ultima călătorie, așa că sunt convins că vă este și dumneavoastră, drage doamne, util acest articol.

bagajÎn primul rând când vine vorba de bagaj, trebuie să țineți cont de numărul de zile pentru care aveți nevoie de haine. Aici regula e simplă: trebuie să aveți minim 1 ținută completă pentru fiecare zi. Dacă luăm în calcul că majoritatea vacanțelor au în medie 8 zile/7 nopți, sfatul meu este să gândiți garderoba de vacanță cât mai simplist, dar versatil în același timp. Eu (dar și doamna mea) am ajuns la o formulă destul de simplă: pentru 8 zile avem nevoie de 15 piese (tricouri+pantaloni+jachete+încălțăminte fără accesorii) pe care le mixăm între ele astfel încât să nu repetăm aceași ținută de două ori.

În ceea ce privește alegerea articolelor vestimentare, aici situația e puțin variabilă în funcție de destinația către care călătoriți. Oricare ar fi aceasta, mizați pe piese neutre, în culori potrivite locației, pe care să le înveseliți cu accesorii-minune. Mă refer aici la pălării statement, eșarfe colorate, bijuterii și ochelari de soare veseli, care să vă ajute să aveți o vacanță și mai plăcută.

Acestea fiind… scrise, vă doresc spor la bagaje și cât mai multe vacanțe!

 

Credit foto: www.vogue.com

Femei de 10 pe Facebook