banner tex carrefour
Nutriție

Batoane de covrigei sărați cu topping de ciocolată și caramel

Cu doar patru ingrediente, vei obține un desert rapid, care nu ne necesită coacere și pe care cu siguranță îl vei adora!

INGREDIENTE
• 350 de grame de ciocolată ( de bună calitate), tăiată în bucăți
• 250 de grame de covrigei sărați
• 300 de grame de caramel
• Opțional, sare de mare pentru strălucire

PREPARARE
• Întinde pe o tavă mare o hârtie pentru copt
• Topește 250 de grame de ciocolată la microunde la temperatură scăzută, și amestecă la fiecare 15 secunde până când se topește
• Răspândește în mod egal ciocolata în tavă. Adaugă imediat covrigii. Îi poți presa ușor să intre în ciocolata topită.
• Adaugă caramelul într-un vas, cu două linguri de apă și se topește în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. După topirea caramelului, se amestecă bine și se toarnă deasupra covrigilor.
• Se topește restul de ciocolată rămas și se adaugă peste caramel. Se presară cu sare de mare.
• Lasă preparatul la frigider până se răcește, iar apoi taie-l în bucăți egale.

Poftă bună!

Femei de 10 pe Facebook