banner marshal garden
Bombănelile Marinei Editoriale

Bărbați! Iată ce aveți de făcut, atunci când noi, femeile, dăm apă la șoareci!

 

Noi, femeile, plângem destul de des. Cu și fără motiv. Bine, noi susținem că avem, de fiecare dată, un motiv temeinic, chiar dacă vouă el vi se pare derizoriu! De cele mai multe ori, motivele sunt legate…chiar de voi! De aceea, soluția pentru a ne curma plânsul, stă , cel mai adesea, tot în mâinile voastre.
Așadar, citiți acest instructaj și încercați să-l aplicați, atunci când constatați că femeia iubită dă apă la șoareci!

Primul lucru pe care-l aveți de făcut, atunci când vedeți o femeie plângând, este să vă informați cui aparține această femeie. Dacă este a cuiva, e mai bine s-o ignorați. A încerca s-o linistiți, poate genera complicații nebănuite. Feriți-vă, asadar, să-i băgați în seamă plânsul, cu riscul de a părea insensibili. Dacă însă v-ați convins că duduia nu aparține nimănui, v-o puteți revendica dvs, chiar și așa plânsă, cum e! Dacă veți constata că respectiva continuă să plângă, nu disperați! Cu siguranță, acum plânge de fericire!
Dacă femeia care plânge este chiar femeia voastră, nu luați distanță prea mult, chiar dacă plânsul ei vă agasează, căci s-ar putea ca un altul să creadă că e femeia nimănui și să încerce să o consoleze, în locul vostru. Și uite așa, femeia voastră poate deveni femeia altuia! De aceea este bine să fiți întotdeauna pe aproape. Nu chiar foarte aproape, pentru ca plânsul ei să nu vă scoată din țâțâni, însă nici prea departe, pentru a nu o scăpa din ochi. O puteți urmări, eventual, cu ajutorul unui.. binoclu!
Încercați să evitați să-i puneți unei femei sugrumată de lacrimi întrebări de genul: “Ce naiba vrei?”, “Cine e de vină?”, “Ce ai de gând să faci acum?”. Răspunsul la prima întrebare este posibil să vă pună într-o dificultate financiară (…), iar celelalte două întrebări riscă să aibă răspunsuri care să vă enerveze din cale-afară.
Dacă femeia iubită plânge în hohote, nu vă grăbiți să o luați la fugă, crezând că trebuie să salvați pe cineva si nu vă grăbiți să vă răzbunați pe o terță persoană! Informați-vă în prealabil cu privire la motivul plânsului, pentru că, în final, veți vedea, se va dovedit că ați salvat pe cine nu trebuie sau că v-ați răzbunat pe cine nu merita.
Nu e cazul să le faceți cadouri femeilor, atunci când plâng. Mai bine le oferiți un pachet de batiste de hârtie. Cadouri să le faceți, atunci când sunt vesele. Numai în acest fel le veți induce ,în subconștient, o legătură de cauzalitate benefică dvs : “primesc cadou numai dacă sunt veselă”.
Dacă toate manevrele voastre au rămas fără efect și femeia voastră continuă să plângă pe rupte, dar nici nu pleacă la altul, înseamnă că singurul lucru pe care și-l dorește, este s-o liniștiți dumneavoastră, și nimeni altcineva. Așa că va trebui să lăsați binoclul deoparte,să luați o mină preocupată și să vă apropiați de ea, asumându-vă toate riscurile.
Fiți empatic! Nu trebuie vă chinuiți să înțelegeți tot ceea ce murmură femeia, în timp ce plânge, ci este suficient să oftați adânc, între propozițiile ei, și să o strângeți, din când în când, la piept.
Dacă vreți să-i aplicați femeii “decisiva”, concentrați-vă intens și încercați să vărsați măcar o lacrimă! Asta o va bulversa total pe suferindă! Brusc, va uita de motivele pentru care plânge ea și se va focusa pe persoana voastră, încercând să vă liniștească.

In acest moment, este timpul să trecem la un nou subcapitol :

Femei! Iată ce aveți de făcut, atunci când plânge un bărbat:
Într-o primă etapă, dovediți tact și făceți-vă că nu-i observați lacrimile.
Dacă plânsul reținut se transformă în plâns în hohote, atunci îl puteți încuraja, bătându-l ușor pe umăr.
Dacă nici așa nu înceteaza, atunci ..schimbați-i pampersul și dați-i să sugă! 😁😁😁

Femei de 10 pe Facebook