banner tex carrefour
Bombănelile Marinei Editoriale

Bărbați, coborâți-ne de pe răboj!

 

Știu că majoritatea voastră vă verificați cota de farmec și puterea de seducție, contabilizând femeile care vă “cad în plasă”. Prin plasă, înțeleg pat. Nu are găuri, dar cu puțină imaginație, putem divaga și pe această temă. Dar nu vrem.
V-am surprins pe mulți, lăudându-vă – culmea, în public! – cu victimele voastre. Suficiența se tolănise pe chipul vostru, aerul superior pătrunsese în pori… Eșecurile erau trecute cu vederea, victoriile – pe răboj . Așadar, contau doar cele care dăduseră fustița jos. Nu avea importanță dacă erau măritate sau nu, pentru voi conta doar că nu v-au rezistat. Deci, erați “bărbați feroce”. Acu’, dacă vreți să fiu rautăcioasă până la capăt, o să vă spun că foarte multe dintre ele au strâmbat din nas încă din așternut, dar nu le-ați observat, că erați prea ocupați cu gâfâitul. Si vă mai spun că tot ele, mai apoi, la o cafea cu cea mai bună prietenă, v-au desființat de v-au mers fulgii!.. Dar pe voi “amănuntele” astea nu vă interesează, pe voi “izbânda” v-a lăsat umflați în pene – penele acelea de cocoș ( nici acum nu pricep prea bine, de ce în popor a fost numit “cocoșel” organul sexual masculin al băiețeilor?…) .
Pentru voi era important, repet, că veleitățile voastre de Casanova sunt bine mersi, ca farmecul și arta seducției n-au dat greș, că sunteți infailibili în așternut ( s-o credeți voi!) și că, în general, noi, femeile, nu vă putem rezista!
Cine se regăsește în descrierea mea, mâna.. sus!
În regulă, mâna jos acum, că nu mai văd linia orizontului! 😁

Îmi îngădui însă – că tot sunt pe “tarlaua” mea – să vă rog un lucru. Să vă mutați centrul de greutate al autoevaluărilor și al competiției acerbe, într-o altă direcție. Verificați-vă farmecul și puterea de seducție nu numărându-ne, ca pe oi, ci oleacă altfel : măsurând zâmbetul pe care reușiți să ni-l aduceți pe chip ; felul în care încercați să ne luați de pe umeri poverile pe care ni le așează viața ; culoarea pe care o dați zilelor noastre, cu câte o vorbă bună, spusă atunci când avem nevoie, cu câte o mângâiere sau îmbrățișare.
Verificați-va bărbăția, încercând să vedeți cum reacționăm dacă nu ne mai mințiți. Dacă nu ne tradați. Dacă nu vă eschivați de la cele grele. Ne dorim să vă vedem mâncând laolaltă cu noi și din borcanul cu miere, dar și din cel cu sare, care , de cele mai multe ori, are numai urma lingurii noastre..
Vă asigur că veți valora de o mie de ori mai mult , în ochii noștri, dacă atașați cocoșelului bine crescut și oleacă de suflet, de compasiune, de solidaritate, de sentiment. Dacă primul lucru la care vă gândiți, după Marea Tăvăleală, nu va mai fi “ Am avut-o și pe asta!” , ci “ Cum să fac eu să adaug câțiva stropi de fericire în sufletul acestei femei minunate? “
Mult mai puțini stropi, decât….

Femei de 10 pe Facebook