banner marshal garden
Ea și El

Am să te iubesc întotdeauna!

 

„I Will Always Love You” , emoționantul cântec de dragoste care a însuflețit , prin vocea lui Whitney Houston, pelicula ” The Bodyguard”, a fost de fapt compus cu mult timp înainte, în 1973, de către cantautoarea Dolly Parton. Melodia i-a fost dedicată , în chip de bun rămas, partenerului și mentorului său Porter Wagoner, pe care Dolly l-a părăsit, pentru a urma o carieră solo. Frumosul cântec nu i-a lăsat reci pe americani. Melodia a obținut rapid un uriaș succes comercial, devenind de două ori ” Numărul 1″ în topul Billboard Hot Country Songs.

În anul 1992, Whitney Houston, incontestabila vedetă pop americană, a înregistrat o versiune cover a melodiei , pentru coloana sonoră a filmului ” The Bodyguard”. Versiunea interpretată de Whitney a devenit unul dintre cele mai vândute single-uri ale tuturor timpurilor și, mai mult cel mai bine vândut single în interpretarea unei femei. Piesa a cunoscut un extraordinar reviriment după moartea tragică a interpretei, în anul 2012.
Filmul „The Bodyguard” este unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din zilele noastre. Povestea de iubire dintre vedeta pop din film, interpretată de vedeta pop din viată – Whitney Houston – și cel ce avea misiunea să o protejeze, bodyguardul interpretat de Kevin Costner, a făcut să lăcrimeze generații întregi de spectatori de film, în special femei. Timp de două ore și zece minute, fiecare din noi ne-am dorit să fim iubite și apărate cu aceeași patimă și dăruire, de un bărbat atât de fermecător, precum personajul din film.
Pentru ca superba melodie, compusă de Dolly și interpretată dumnezeiește de Whitney să ajungă, în continuare, la sufletele noastre, producatorul Rob Newman a realizat un superb videoclip, care debutează cu secvența finală din film, în care eroina principală interpretează piesa ” I will allways love you”. Imaginea trece apoi pe Whitney Houston, într-un costum bleumarin, așezată pe scena unui teatru gol, cu un spot luminos îndreptat spre ea, cântând despre dragostea sa.. Videoclipul este presărat abundent cu scene din filmul care a răscolit întregul mapamond. Întrucât, la momentul filmării videoclipului, Whitney era însărcinată cu fiica sa Bobbi Kristina, ea a fost filmată doar așezată în acel teatru pustiu.
Suneți gata pentru o porție de nostalgie? Să pornească muzica!
„Dacă aș rămâne,
Doar ți-aș sta în cale.
Așa că voi pleca, dar știu
Mă voi gândi la tine, la fiecare pas, pe calea mea.

Și te voi iubi veșnic,
Te voi iubi veșnic
Pe tine, scumpul meu, pe tine.

Amintiri dulci-amărui,
Asta e tot ce iau cu mine.
Asa că, adio, te rog, nu plânge,
Amândoi știm că nu sunt ce ai nevoie.
te voi iubi veșnic,
Te voi iubi veșnic

Sper că viața va fi blândă cu tine
Și sper că vei avea tot ce-ai visat,
Și îți doresc bucurie și fericire
Dar, mai presus de toate astea, îți doresc iubire.

Și te voi iubi veșnic,
Te voi iubi veșnic….
Eu, eu te voi iubi veșnic.

Pe tine, scumpul meu, pe tine
Ohhh, te voi iubi, te voi iubi veșnic.

 

sursă videoclip: Youtube

Imagine reprezentativă: ruskino.ru

Sursa versuri traduse: http://www.versuri.us/whitney-houston-i-will-always-love-you-romana-

 

 

Femei de 10 pe Facebook