banner marshal garden
Copii și tineri Nu mai sunt copil!

Adu-ți aminte

Draga mea, tu te-ai îndrăgostit vreodată? Ai simțit cum îți bubuie inima și încerci să-ți ții respirația ca să nu o audă și el? Ai simțit furnicături în vârful degetelor? Sau poate un tremur ușor când îți punea mâna pe spate?!?

Ei bine, trebuie să-ți reamintesc – dacă ai uitat – că aste e iubire adevărată. Îți propun ceva: adu-ți aminte cum se simte dragostea – cu fluturași, girafe sau ce vrei tu – și spune-mi cine îți vine în minte. Să nu te simți vinovată dacă numele din gândurile tale nu este al iubitului/soțului. Inima alege ce vrea ea. Când eram mică nu vedeam nicio diferență între iubire și îndrăgostire. Credeam că nu poți iubi fără să fii îndrăgostit însă am înțeles mai târziu cum se joacă inima cu noi. Parcă ne face în ciudă câteodată!

Am văzut o mini animație în care inima era încătușată de creier. De fiecare dată când ea voia ceva, creierul prelua frâiele și făcea ce era corect. Într-o dimineață când băiatul a ajuns la birou creierul s-a uitat în jur și a observat cum toată lumea era tristă. Dar lucra corect! Atunci creierul i-a dat frâiele inimii și a lăsat-o să facă ce vrea. A mâncat, s-a distrat și s-a îndrăgostit. În viața reală inima ține mai mereu frâiele. Cum e și normal! De-asta îți spun să ai încredere în ea. Nu da vina pe ea că s-a îndrăgostit de cine nu trebuie. De multe ori creierul nici nu realizează ce ai nevoie de fapt.

Am cunoscut iubirea ca și voi. Și mi-am dat seama cât de frumos te transformă. Cum îți face ochii să lăcrimeze la chestii sensibile, cum îți încleștează cuvintele și nu mai poți să spui nimic, cum îți oferă zâmbete gratuite și te încălzește. Doar gândul la acea persoană îți dă refresh când ești trist și niciodată shut down, doar restart. Acum, dacă încă te gândești la el, îți mai propun ceva. În urmă cu câțiva ani am văzut o reclamă care m-a făcut să plâng instant și să îmi amintesc cum e să fii îndrăgostit. Dă play clipului de mai jos și bucură-te de o melodie frumoasă și o poveste de neuitat.

P.S. Dacă vreun bărbat a citit articolul până la sfârșit, chiar trebuie să vadă clipul!

XOXO

Femei de 10 pe Facebook