banner marshal garden
Sănătate

Acești oameni nu au fost niciodată bolnavi, nu știu ce este acela cancer și trăiesc, în medie, 120 de ani. Iată secretul lor:

Femeile din fotografia de mai sus nu sunt exponentele unei civilizații extraterestre, dar, spre mirarea unanimă, atât ele cât și reprezentanții sexului opus, se deosebesc radical de lumea exterioară. Și asta din multe privințe. Cu toții trăiesc pe piscurile Munților Himalaya și alcătuiesc populația Hunza. Această „țară” numără 30.000 de locuitori și se află la granița dintre Cașmir, India și Afganistanul. Oamenii din populația Hunza trăiesc în medie 120 de ani, unii atingând chiar vârsta de 145 de ani. Femeile pot lesne rămâne însărcinate chiar și după 60 de ani, iar îmbolnăvirile de cancer sunt o raritate.
Oamenii despre care vă vorbim sunt o confirmare în plus a proverbului : „Ești ceea ce mănânci”. Însă din păcate, în zilele noastre este foarte greu de urmat învațămintele acestor vorbe înțelepte.
Populația Hunza mănâncă doar de două ori pe zi. Micul lor dejun este unul copios, iar a doua masă o servesc după apusul soarelui. Inutil de precizat că alimentația lor constă exclusiv din produse naturale, cum ar fi fructele, legumele, cerealele, laptele și brânza. Niciun aditiv alimentar nu pătrunde în hrana lor!
O dată pe an, timp de 2-4 luni, locuitorii Hunza trăiesc numai cu suc de caise. Oamenii de știință susțin că acest lucru influențează în mod covârșitor atât sănătatea, cât și longevitatea acestor oameni.

Sursa : fithacker.ru

Femei de 10 pe Facebook