banner marshal garden
Ea și El Te-nvață Nuți!

A venit primăvara, fetelor!

L-aţi citit pe Eminenscu, sper. Vreau să zic, altceva decât „Somnoroase păsărele”. Dacă da, trebuie să ştiţi că tipul s-a şucărit la un moment dat pe toate fazele cu iubiri şi lugu-lugu. Şi-a zis aşa – citez din memorie – „Să sfinţesc cum mii de lacrimi un instinct atât de van/ De le-abate şi la păsări de vreo două ori pe an!?!?”.

Bine, recunosc, semnele alea multe de mirare şi-ntrebare le-am băgat eu, ca să se vadă mai bine cârt de tare i se pusese pata.

Şi, bine, recunosc, nu era din memorie, era de pe net.

Esenţialul e altul: v-aţi prins, da?, despre ce instinct vorbeşte omul, care se ridică, pardon de aluzie, de două ori pe an.

E!, faza e că nu e numai la păsări şi la păsărele, că era să mai zic un diminutiv, da’ mă dădeau ăştia afară de pe site, că-i site serios. E şi noi, fetelor, şi la ei! Păi, ia uitaţi-vă voi în lista zilelor de naştere ale prietenelor şi prietenilor şi-o să vedeţi că ălea din iunie-iulie şi decembrie-ianuarie sunt de enşpe ori mai multe decât în celelalte luni. Ia scădeţi voi nouă luni din iunie-iulie şi din decembrie-ianuarie şi-o să daţi de septembrie-octombrie şi martie-aprilie, adică alea „de două ori pe an”, e nevoie să vă fac un desen explicativ!?

Or, în contextul ăsta hormonal de primăvară, vine Teo (nu te cheamă şi Trandafir, nu?) şi mă-ntreabă:

Dar pe unul care ţi-a sucit minţile (şi el o stie) şi care le suceste minţile tuturor (mă refer la sexul feminin) cum îl determini să te observe?

Draga mea, de observat te-a observat deja, dacă ştie că ţi-a sucit minţile. Cred că întrebarea ta e alta: cum îl faci să-ţi ciugulească din palmă. Or, aici răspunsul se ştie cam de pe vremea lui Nefertiti şi Cleopatra: trebuie să te uiţi la el cu fundul. Scurt. Cu cât îl ignori mai tare, cu atât va fi mai interesat de tine. Dar, să ne-nţelegem, nu vorbesc de o ignorare pasivă, te-nchizi în casă şi nu răspunzi la telefon. Nu, fată, trebuie să fii mega prezentă în viaţa lui, dar tot timpul cu spatele la el! Să vorbeşti cu el cum ar vorbi Brad Pitt cu tine: politicos, dar distant. Ca de pe orbită. Încearcă şi zi-ne rezultatele.

Vă pup pe toate,

Nuţi

Etichete

Femei de 10 pe Facebook