banner marshal garden
Frumusețe

8 secrete pentru a-ți scoate ochii în evidență

Nu trebuie să fi un makeup artist de renume pentru a-ți face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Ține cont de câteva trucuri și toți vor fi fermecați de privirea ta atractivă. BrightSide.me vă dezvăluie aceste secrete.

    1. Accentuează-ți sprâncenele

frumusete

Sprâncenele pot accentua trăsăturile feței sau pot îmbunătăți simetria acesteia. Creionul pentru sprâncene te ajută să dai forma perfectă acestora. Rimelul pentru sprâncene poate da volum iar dacă folosești gel fixator pentru sprâncene le poți aranja după cum dorești.

 

2. Aplică creion alb la bază

 

frumusete

Dacă vrei ca ochii tăi să arate fresh și luminoși, aplică creion sau tuș alb. Umbre ușoare ivoire sau culori perlate sunt perfecte pentru acest efect.

 

3. Folosește iluminatorul

 

frumusete

Pentru a-ți lumina ochii folosește iluminatorul sau culori pastel pentru umbre. Aplică-le pe arcadă, în colțul interior și în centrul pleoapei.

4. Gene curbate

frumusete

Arcuiește-ți genele înainte de a aplica rimelul. Acesta se aplică începând de la bază. Genele false pot creea efectul de mărire al ochilor.

5. Aplică fard maro

frumusete

Un fard maro deschis este perfect pentru toate femeile, fără excepție! Aplică fard deschis pe pleoape, în colțul exterior nuanța mai închisă iar la final aplică din nou nuanța deschisă la pliu. Te va ajuta să accentuezi forma ochilor.

6. Închide linia genelor

frumusete

Creionul negru la bază, va scoate ochii în evidență. Poți aplica fard negru până dispare linia de separare dintre fardul deschis și cel închis.

7. Fardul albastru luminează privirea

frumusete

Fardul albastrul se potrivește femeilor cu ochii verzi, maro sau albaștri. Această culoare va da ochilor tăi profunzime și expresivitate.

8. Nu-ți fie teamă de culori

frumusete

Poți folosi fard colorat pentru un accent sau poți aplica pe toată pleoapa. Iată și un truc: folosiți pentru umbre fard care se potrivește cu culoarea irisului iar pentru luminozitate, folosiți culori complementare.

 

Femei de 10 pe Facebook