banner marshal garden
Ea și El

5 modalități de a vă supăra soțul și de a vă distruge căsnicia

Doamnelor, trebuie să fim mult mai atente cum ne comportăm cu soții noștri. Orice greșeala ne poate costa liniștea căminului conjugal, ca să nu mai vorbim de faptul că putem ajunge chiar să ne distrugem căsnicia. Și atunci…nu vă văd bine! Pe site-ul cluber.com.ua, psihologul Catelyn Carmen identifică 5 feluri în care, fără să vă dați seama, ajungeți să vă supărați partenerul de viață și să vă compromiteți căsnicia.

1.O viață de familie care depășește granițele posibilităților pe care le aveți

imageO femeie bătrână se exprima cândva : ” Cel mai bun lucru pe care îl poți face, în calitate de soție, este să trăiești potrivit câștigurilor soțului tău”. Doamnelor, arătați-le, vă rugăm, soților dvs o sinceră recunoaștere și un profund respect , încadrați-vă în bugetul de familie și bucurați-vă de ceea ce aveți! Gestionați înțelept banii casei. Dacă vă veți plânge în permanență că nu vă ajung banii pentru a face cutare și cutare lucru, sau dacă acumulați datorii pe la prieteni, acestea nu reprezintă chiar cel mai fericit mod de a vă arăta recunoștința față de un soț devotat, care muncește de dimineața până seara pentru a asigura bunăstarea familiei. Da, de acord că nu reușiți să vă cumpărați mult visata pereche de pantofi, în schimb veți câștiga dragostea soțului dvs, care vă va aprecia felul în care vă purtați și în care-l apreciați.

2. Veșnica nemulțumire

Vă nemulțumește tunsoarea lui, gresia din bucătărie, vecinul de peste imagedrum, colegul idiot de la serviciu, mașina de spălat vase și așa mai departe. Imediat cum soțul dvs vine acasă, îl năpădiți cu toate aceste nemulțumiri, acumulate pe parcursul întregii zile. Atitudinea negativă este distrugătoare. Dacă în condiții normale, soții dvs fac diverse treburi prin casă, în momentul în care sunt batuți la cap cu astfel de plângeri, ei devin inutili, nu va mai puteți folosi de ei și nu mai reușesc prin urmare să vă ușureze viața. Desigur că este firesc să mai aveți și zile proaste. Totul este ca acestea să nu devină o obișnuință.

3. Obiceiul de a pune pe primul plan lucrurile mai puțin importante.

În momentul în care copiii, mama dvs, prietena cea mai bună, hobby-urile dvs sau cariera sunt puse înaintea soțului dvs, îi dați de înțeles în mod automat că el nu este atât de important pt dvs. Imaginați-vă că îi transmiteți astfel de semnale zilnic, pe durata câtorva ani. Dvs. v-ar plăcea, în locul lui?
Puneți-vă mereu soțul pe primul loc. Chiar dacă uneori acest lucru ar părea absurd și poate neproductiv, veți fi plăcut surprinsă să constatați că el reprezintă cheia fericirii conjugale. Multe cupluri se destramă pentru că ignoră dragostea și grija reciproce. Dacă-l veți pune mereu pe primul plan pe soțul dvs, veți primi în schimb o mare de iubire.
4. Neglijarea apropierii fizice

 

image

 

Bărbații tânjesc și au nevoie de apropierea fizică față de soțiile lor. Când diminuați intensitatea acestei apropieri, acest lucru se reflectă și asupra soților voștri. Sexul nu trebuie să devină un instrument de manipulare a partenerilor voștri, el trebuie privit ca un mijloc sacru de apropiere între voi, dar și între voi și Dumnezeu.

 

 

5. Nu vorbiți aceeași limbă

Femeilor le place să facă aluzii – e o chestiune de genetică. Iar bărbații nu pricep pur și simplu aluziile. Tot o chesiune de genetică. Nu pierdeți așadar timpul cu aluzii fine, pe care El nu le va înțelege niciodată. Exprimați-vă direct. Fiți sinceră cu sentimentele voastre. Dacă vă întreabă ” Ce e?”, nu-i spuneți „Nimic”, așteptând apoi sa ghicească el ce aveți pe suflet. Fiți deschise față de bărbații pe care-i iubiți!

 

Surse foto: ngpavlovgrad.org.ua, pozdnayakova.org, po-krasivi.net, tialoto.bg

Femei de 10 pe Facebook