banner marshal garden
Ea și El Povestea mea

“Fiica mea s-a încurcat cu un om al străzii!….”

Stimată redacție,

Sunt disperată. Sunt vaduva de 10 ani si am o fetita de 17 ani pe care am crescut-o cu mari sacrificii pentru  ca nu avem nici un fel de rude.( atat parintii sotului cat si ai mei au decedat in urma cu multi ani).

Fetița mea, Ioana, a fost premianta pana in clasa a IX.a si un copil incredibil de cuminte. S-a împrietenit pe facebook cu un baiat si a inceput sa asculte muzica goothica, sa se machieze strident,  sa-si puna cercei si brățări cu ținte. Intr-un singur an a devenit de nerecunoscut si chiar a ajuns sa neglijeze scoala!  Ea, care era premianta si careia trebuia sa ii iau culegerea de matematică din mana si sa o trimit la culcare la doua noaptea!

Evident, am avut mai multe discutii cu ea, am certat-o, am pedepsit-o, i-am taiat accesul la net.  Degeaba.
Boschetarul care i-a luat mintile s-a mutat chiar in Gara de Nord,  ca sa poata fi alaturi de ea. Cand i-am vazut in fata blocului, parca mi-a cazut cerul in cap. Va dati seama ca toate vecinele din bloc au comentat si au simtit nevoia sa imi   dea sfaturi. Apoi Ioana mi-a spus ca este sufletul ei pereche si sa accept sa se mute la noi.

Individul a  crescut intr-un orfelinat si locuia de cativa ani pe strazi. Pentru ca nu am vrut sa-l primesc si i-am interzis sa-l mai vada, Ioana a fugit de acasa si locuieste de 4 luni in Gara de Nord. Adica… in fata casei. A furat bani si lucruri din casa…  Va imaginati ce spun vecinii si cei care ma cunosc. Credeti-ma, ca am facut tot ce e posibil sa o aduc acasa, inclusiv sesizari la politie.

Va implor sa ma ajutati sa o convingem sa termine cu golanul si sa vina acasa.

cu respect,

M.P.

Nota Redacției : Cazul telespectatoarei noastre va fi pus în discuție in cadrul ediției de mâine, marti, 28 noiembrie ,  a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” și vor participa la dezbaterea cazului, alături de public și de psihologul Anca Dumitrescu, artistii Maria Nagy și Andrei Păunescu – invitații speciali ai ediției.

Femei de 10 pe Facebook