banner marshal garden
Ea și El

3 lecții importante despre iubire, pe care noi, femeile, le înțelegem, din păcate, mult prea târziu…

 

Aceaste greșeli le facem mai cu seamă când ne îndrăgostim nebunește și vedem lumea printr-o pereche de ochelari roz. Și abia mult mai târziu, începem să ne dezmeticim și să înțelegem în ce ne-am băgat..

Iată, asadar, trei lecții de bază, pe care ar trebui să le învețe toate femeile și care le vor feri pe acestea de suferințele inutile :

1. Nu poți obliga pe nimeni să te iubească
Singurul lucru pe care-l poți face, este să încerci să fii acea femeie, de care să se îndrăgostească un bărbat. Restul…depinde numai de celălalt. Oricât de mult te-ai strădui să iubești sau să ai grijă de un bărbat, aceste lucruri nu vor trezi în acesta sentimente de iubire, dacă ele nu există. Dar ăsta nu e capătul lumii! Nu te “jertfi” pentru bărbații care nu răspund, cu reciprocitate, sentimentelor tale! Nu te blama, dacă nu ți se răspunde cu aceeași monedă, nu ai nicio vină! Asta nu înseamnă nici pe departe că nu valorezi nimic!
Singurul lucru de care trebuie să ții cont, este faptul că poți fi , într-adevăr, cea mai bună variantă a propriei persoane, pentru a le da celor din jur suficiente motive să te iubească. Altfel, nu ai nicio șansă să trezești sentimente, acolo unde ele nu există. “Nu fii o femeie care are nevoie de un bărbat, ci fii femeia de care are nevoie un bărbat”!
Și să știi că și reciproca e adevărată : nici tu nu trebuie să iubești un bărbat numai pentru că și el te iubește! Este alegerea ta și numai a ta!

2. Fiecare om iubește în felul său și ne oferă acea iubire pe care știe el să o ofere, și nu pe cea pe care o așteptăm noi de la el
Fiecare om își exprimă sentimentele în felul său. Nu trebuie să dai indicații legate de felul în care vrei tu să fii iubită. Dragostea este o reflectare a sufletului nostru. Învață să accepți dragostea pe care ți-o dăruiește bărbatul iubit. Prețuiește-o și fii recunoscătoare pentru ea.

3. Nu trebuie doar să pretinzi, ci și să oferi iubire necondiționată
Ne-am învățat să iubim în anumite condiții, ne pricepem să judecăm și să criticăm. Însă numai dacă ne vom dezbăra de acest prost obicei, vom reuși să trăim ceea ce se numește o iubire adevărată. Trebuie să începi cu tine însăți : încearcă să te iubești pe tine, așa cum ești, iar apoi iubește-ți în acest fel partenerul.

 

Sursa: creu.ru

Femei de 10 pe Facebook