banner marshal garden
Ea și El

20 de motive pentru care partenerii înșeală (I)

“A înșela” este deja o modă, în lumea noastră. Ceea ce este foarte trist. Lumea a început să privească adulterul ca pe o simplă tară a societății actuale. Ei și ce? – reacționează cei prinși cu mâța-n sac.

Iată 10 motive pentru care înșeală bărbații

Bărbații s-au obișnuit cu ideea că “lor li se permite”. Pentru ca să-și confirme masculinitatea, să procreeze etc. Ei uită că, de fapt motivele sunt altele, de natură psihologică. Deci, care ar fi motivele?

1.    Interesul față de alt partener.
Ei vor să încerce ceva nou. În plus, toți prietenii au amante, ei de ce să nu aiba?!? Uneori, acest interes nou apărut, devine foarte puternic și distruge familia.

2.   Din “greșeală”
Multe adultere se întâmplă “ din greșeală” să zicem după un păhărel în plus. Femeile cu pricina nu mai prezintă interes, a doua zi.

3.    Acasă nu au parte de atentie, de respect, iar viața de familie a devenit cenușie
Este un frecvent motiv de adulter. Copil mic, multe probleme – iată ce-l împinge pe bărbat să-și diversifice, în paralel, viața. De multe ori, această situație duce la destrămarea familiei.

4.    Nepotrivire sexuală între cei doi parteneri.
Situația se întâlnește foarte des. La început nu pare să joace un rol important, cu timpul, da. Bărbatul acumulează insatisfacții și, neavând altceva de făcut caută plăcerea in altă parte.

5.    A găsit-o pe femeia visurilor lui.
Asta se întâmplă când căsnicia a fost dictată de alte motive,decât de iubire, sau s-a făcut în mare grabă. Fiind un om responsabil, nu se hotărăște să-si abandoneze familia, în același timp…ce poate face, dacă a întâlnit iubirea vieții lui?!? …Astfel de relații pot dura o veșnicie..

6.    Răzbunarea, sentimentul de vină
Problema este, în realitate, mult mai complexă. Bărbatul poate înșela și pentru că..se răzbună. Pe soție, pe mamă, pe viața sa de rahat…De multe ori e greu de găsit motivul concret. În orice caz, barbatul vrea să-și demonstreze lui însuși că are succes la femei și că este, de fapt, un ins valabil.

7.    Rezolvarea problemelor personale prin sex
Bărbații infantili apelează la această modalitate. Daca nu reușesc să-și rezolve altfel problemele de diferite naturi, spre exemplu, au un copil bolnav și nu e moral să-și părăsească familia, atunci “evadează”, dedicându-se muncii, sexului sau băuturii.

8.    Amanta e un element sine-qua-non al statutului social
Oamenii de afaceri, politicienii sau pur și simplu oamenii cu stare se preupune că trebuie să aibă și o amantă. E ca un soi de automobil sau cont în bancă. E ca și cum și-ar cumpăra o jucătrie nouă, cu care să se laude în fața prietenilor. Aici…situația e cam așa : fie îl acceptați așa cum e, fie renunțați la toate beneficiile și plecați…spre Nimic.

9.    Nu poate rezista
Uneori femeile sunt atât de insistente, încât se bagă chiar ele, cu forța, în așternutul bărbaților. Dacă aveți un soț slab de caracter și nu știe să refuze…atunci trebuie să vă așteptați la așa ceva. Uneori aceste situații pot avea un final tragic : amanta tupeistă să vi-l sufle de tot!

10.    Are alături un “șoarece cenușiu”.
Unul dintre cele mai frecvente motive de adulter este faptul că soția încetează să mai aibă grijă de aspectul ei exterior. Bărbații vor să aibă alături o femeie cochetă, aranjată, sexy și deșteaptă. Dacă un soț spune că nu-i plac femeile machiate și cele îmbrăcate sexy, nu-l credți : vorbește gelozia din el! În realitate, îi place să se mândrească cu partenera lui, iar voi trebuie să-i dați o mână de ajutor!

Mâine vă vom povesti de ce înșeală femeile. Știm că…știți, dar vom vedea cum analizează această situație psihologii!

 

Sursa : garmoniazhizni.com

Femei de 10 pe Facebook