banner marshal garden
Diverse

20 de motive pentru care partenerii înșeală ( II)

20 de motive pentru care partenerii înșeală ( II)

Dacă ieri v-am prezentat cele 10 motive pentru care înșeală bărbații, e rândul să ne… auto-analizăm! Psihologii au identificat și în cazul nostru, al femeilor, tot atâtea motive pentru care “călcăm strâmb”. Să vedem dacă sunt aceleași sau nu.

1. Neînțelegerile din cuplu
Este principala cauză a femeilor. Noi, femeile, suntem entități sensibile și foarte emoționale. Cu atât mai mult în sitația în care ne-am măritat de foarte tinere, iar acum jinduim după dragoste și romantism, pe care…ia-le de unde nu-s! Desigur, nu ne gândim imediat la adulter, însă un bărbat dibaci ne poate cuceri, oferindu-ne exact ceea ce ne lipsește.

2.    Ca răzbunare, pentru că am fost înșelate
O femeie înșelată nu va ierta acest lucru, mai ales dacă “cealaltă” este o prietenă, o femeie mai în vârstă sau una care, pur și simplu, este mult mai prejos decât ea. Astfel de pivești de iubire nu au viață lungă, însă, în anumite condiții, pot conduce la divorțul de soț.

3.    La “beție”
Și femeile mai pot întrece măsura, atunci când merg la un chef , fără partenerul de viață. Și multe dintre ele pot face prostii…

4.    Din curiozitate
Cele care nu s-au bucurat de viață până la măritiș, își pot lua revanșa după. Fie soțul este un amant prost, fie au probleme de natură sexuală, mai sunt apoi și  poveștile prietenelor, toate astea le pot impinge în patul altui bărbat. Dacă se întâmplă o dată, nu se pune, totul e să nu devină un obicei.

 

5.    Instatisfacția sexuală
O femeie cu apetit sexual, nemulțumită de “prestația” sotului, va căuta mulțumirea în altă parte. În această situație, totul e ca soții să ajungă la un compromis. Unii bărbați acceptă, alții nu.

6.     Când ambii parteneri se înșeală reciproc
In acest caz, familia e o formalitate. Îi unesc doar copiii, averea si lipsa dorinței de a schimba lucrurile.

7.    Dorința de a ne simți iubite și dorite
Femeia simte foarte bine dacă bărbatul de lângă ea o iubește sau nu. Dacă sexul a devenit o formalitate, ea își va căuta un partener care s-o facă să se simtă dorită. Sexualitatea apare atunci când bărbatul dovedește că te vrea.

8.    Casătoria la vârste fragede sau din interes.
O astfel de căsătorie este sortită eșecului. Iar eșecul începe cu adulterul. Femeia întelege că a ales greșit și încearcă să repare…

9.    Soțul absentează mai mereu de acasă
Indiferent dacă e un om cu adevărat ocupat sau un plimbăreț, absența lui de lângă noi ne împinge să cautăm compania altui bărbat, care să ne acorde atenție. Anii trec și..cui îi place un așternut mereu gol?

10.    Legăturile emoționale
Femeile au nevoie de legături emoționale, pe care nu orice bărbat le poate oferi. Dacă va primi refuzuri repetate la dorința de a face dragoste, sau la diverse alte cereri de ajutor, ele vor căuta un partener de la care să le primească. Dacă vor găsi un bărbat care să le ajute în rezolvarea unor probleme, femeile îi vor „recompensa” prin sex. Fară să le ceară bani. E un fel de “prostituție pe gratis” . Și nu toate femeile văd ceva rău în asta! 😉

 

Sursa : garmoniazhizni.com

surse foto: fito-store.ru, topsante.com, maria-kudriavtseva.ru

Femei de 10 pe Facebook