banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

100% femeie

De trei ori femeie. Ba chiar de patru, cinci sau mai multe ori. Pentru că femeia trebuie mereu să se reinventeze pentru bărbatul din viața ei. Până și pentru bărbatul pasager care a uitat la a câta stație trebuie să coboare pentru a fi fericit. De trei ori femeie nu este îndeajuns? Prea bine! Ce ziceți atunci de femeia – bărbat? Un specimen tot mai întâlnit in cuplurile în care Iubirea dintre el și ea arată ca o glumă proastă. Un slow motion neinspirat in care ambii parteneri apasă butonul de repeat, în loc să îl apese pe cel de Stop.
Femeia care varsă lacrimi in locul bărbatului, care merge la job și care spală, gătește, dansează, iubește, visează, repară și construieşte … in timp ce el își face de două ori cruce când trece pe lângă Biserică la două lungimi distanță de amanta lui. Curat iubire și curat femeie! E femeia poet și matematician in același timp. Dar un matematician prost care nu și-a făcut temele și calculul cum trebuie atunci când l-a ales pe „El”. Un matematician corigent care repetă greșeli și alegeri la fel de greșite. Și acum stă și înghite, stă și plânge, se roagă și se izbeste iremediabil de soarta nefericită dar bine meritată (tot în capul ei).
Iar „el” o vrea fresh dimineața, la prânz și seara. Și în zilele de post, și în zilele cu soț și în cele fără. Cu precădere in weekend. In pauzele scurte de televizor și de somn.
Pentru că „el” merită tot ceea ce este mai bun chiar și atunci când stă cu o mână pe sticla de bere și cu cealaltă în pantaloni… sau buzunar! Si de ce nu i-ar oferi Femeia toate aceste lucruri? Și necondiționat… de orice înjurătură scoasă printre dinți, de orice sforăit intens și mult prea lung, de orice escapadă și vacanță a lui printre vecini… Pardon! Vecine! Doar sunt și ele femei. Iar el e „bărbat”. Știe ce vrea, cum, când și de unde să își ia… Și cât? Cu nemiluita!
Tabloul perfect al cuplului modern. Am uitat să menționez. Fără prea mult sex, că dăunează. Pe termen lung! :))
Există vreun manual nescris în care este specificat că așa cum îți așterni, așa zaci și așa vei dormi? Dar nu prea ai cum. Pentru că nu poți dormi. E imposibil să dormi liniștit și împăcat cu tine. Și da… există acel manual. Incepe cu un minim de bun simț și se termină cu Fericire. Fericirea ta. Nu și a celor din jur. Cei din jur vor fi fericiți atunci când bifezi tu prima treaptă. Așadar, uită-i pe ceilalți și reîntoarce-te la tine. Și regăsește-te. Incepe să te iubești. Mai mult și din ce în ce mai mult. Și vei cunoaște fericirea. Sau, cel puțin, vei gusta din ea.
De abia atunci poți spune 100 % Femeie. Altfel, înțelegem procentul greșit.
100 % femeie înseamnă să știi să spui Nu.
100 % Femeie înseamnă să ai curajul să întorci foaia. Sau chiar să o rupi.
100 % Femeie înseamnă să știi să îți păstrezi rolul fără să îl pierzi.
100 % Femeie înseamnă să înveți să iubești… dar să iubești pe cine trebuie!
Iar o 100 % Femeie va alege întotdeauna un 100 % Bărbat! 🙂

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook