banner marshal garden
Frumusețe

10 modalități de a arăta mai tânără

Woman's portrait 20,60 years old.

 

Profităm de faptul că mâine, la “Femei de 10, bărbați de 10” vom vorbi despre terapiile anti-ageing împreună cu profesorul John Ionescu din Germania, și vom aborda mai jos incitanta temă a tinereții fără batrânețe și dorinței noastre de a arăta mereu tinere.
Se știe ca noi, femeile, suntem gata să facem orice pentru a ne ascunde vârsta. De multe ori, strădaniile noastre nu numai că nu-și ating scopul, ci chiar au rezultate dezastuoase! Fără să ne dăm seama, în goana noastră pentru a arăta mai tinere, nu facem decât să accentuăm și mai tare defectele naturii.

Așadar, cum să arătăm mai tinere?

Astăzi există o multitudine de variante. Dar noi vom alege doar 10 , foarte simple și la îndemâna tuturor doamnelor care vor să arunce din cârca lor câțiva ani.

Metoda 1: Înlăturăm cearcănele

Acestea apar dintr-o multitudine de cauze : pigmentarea pielii, probleme cu capilarele, probleme de sănătate etc. Cearcănele pot fi mascate cu ajutorul mijloacelor cosmetice. In acest sens, folosim creionul corector. Culoarea acestuia se alege în funcție de fondul de ten folosit, alegând o nuanță mai deschisă decât acesta. Se aplica un strat mai gros, dacă cearcănele sunt mai pronunțate. Creionul corector poate masca chiar și ridurile.

Metoda 2 : machiajul corect al buzelor

Imaginea ta poate fi împrospătată cu un luciu de buze transparent și cu un ruj deschis la culoare : roz pal sau culoarea piersicii. Dacă aveți buze subțiri, feriți-vă de rujul roșu sau maro, ele subțiază și mai tare buzele și accentuează ridurile din jurul gurii. Conturați buzele cu un creion de culoare pală.

Metoda 3 Rimelul

Rimelul are capacitatea de a mări ochii, de a lărgi privirea. Folosiți-l întotdeauna. Îndeosebi pe cel negru. Vă puteți ondula genele cu ajutorul ondulatorului de gene, înainte de a aplica rimelul.

Metoda 4. Alegem fardul de obraz

Un fard de obraz corect ales dă viață chipului nostru. Pentru a arăta mai tinere, fardul de obraz se alege cât mai apropiat de culoarea naturală a tenului nostru.

Metoda 5 . Creăm volum părului rar și cu fir subțire

Părul influențează foarte mult aspectul nostru exterior. Dacă aveți firul subțire, e necesar un tratament special, căci în acest caz părul se îngrașă mai repede și, în general arată mai “lipsit de viață”. Un astfel de păr trebuie spălat zilnic, dar cu utilizarea minimă a samponului. Se folosesc șampoane pentru fir subțire, care conferă părului volum. Se recomandă șampoane organice.

Metoda 6. Folosim pudra.

Multe femei evită să folosească pudra. Mare pacat! Pudra îi conferă feței noastre un look natural , maschează defectele și subliniază calitățile, ceea ce duce la un efect de întinerire. Folosiți o pudră ușoară. Dacă folositi pudra mată, rețineți ca un strat gros va duce la acumularea pudrei în cutele feței
și le va accentua pe acestea.

Metoda 7: Alegem corect vestimentația

Hainele în culori deschise pastelate, ne conferă un look proaspăt. Evitați negrul și gri-ul. Aceste culori vă adaugă ani în plus. Dacă totuși optați pentru ele, înviorați-le cu accesorii colorate, spre exemplu, cu o eșarfă roșie.

Metoda 8. Să ne parfumăm!

Portrivit cercetărilor din domeniul cosmeticii, grapefruitul roz și aroma sa, întineresc femeia cu aproximativ 6 ani. Așa că, dați fuga și procurați-vă un astfel de parfum. Sugestie : “Joy of Pink” din gama Lacoste.

Metoda 9. Bretonul!

Ce, nu știați că bretonul întinerește? Da, el “îndulcește” fizionomia și, în plus, acoperă ridurile.

Metoda 10. Îngrijirea mâinilor.

Nu mai este pentru nimeni un secret că mâinile pot trăda vârsta femeii. De aceea trebuie să avem mare grijă de ele. Manichiura și cremele trebuie să fie aliatele voastre. Tinerețea manilor este dată de oja de culoare roz sau roșu. French manicure are de asemenea un efect benefic.

Sursa : ladynews.biz

sursa foto: veronikalife.ro, omaske.ru

Femei de 10 pe Facebook